F1Forum.fi

 
-Etusivu Forum Fanituotteet
 


Renkaat netistä

Tilaamalla autonrenkaat netistä voit säästää jopa satoja euroa, säästö on suurempi kalliimmissa matalaprofiilisissa autonrenkaissa. Hinnat netissä voivat olla jopa 20-25% halvemmat kuin perinteisissä suomalaisissa rengasliikkeissä. Esimerkiksi tarjoaa edulliset hinnat ja nopean palvelun; tilaaminen onnistuu vuorokauden ympäri ja toimitus tapahtuu 6 arkipäivässä haluamaasi osoitteeseen tai suoraan asennuspisteeseen.

Rengas-online käyttää postittamiseen kuljetusyhtiö DPD:tä ja GLS:ää.

Renkaat voidaan myös toimittaa suoraan lähimpään asennuspisteeseen. Nettisivuilta löytyvän lomakkeen avulla voit hakea kotiasi lähinnä olevat rengasliikkeet, jotka tekevät yhteistyötä rengas-onlinen kanssa. Näin voit sopia rengasliikkeen kanssa asennusajan ja ajaa suoraan liikkeeseen, jossa renkaasi odottavat valmiina.

Autonrenkaiden haku

Palvelusta löytyy myös asuntovaunujen ja kuorma-autojen sekä moottoripyörien renkaita.

Varo huonoja talvirenkaita

Renkaiden kunto korostuu etenkin Suomen talvisissa olosuhteissa. Kuluneet tai jo uutena heikkolaatuiset renkaat ovat suuri riskitekijä. Talvirenkaiden valinnassa täytyykin olla huolellinen. AutoBildin mukaan markkinoille on tullut monia ns. halparenkaita, joiden merkinnät voivat olla puutteellisia - talvirengasmerkintöjä M+S on nähty renkaissa, joita ei ole suunniteltu tai tarkoitettu talvikäyttöön! Puutteellisen valvonnan takia varovaisuus on paikallaan etenkin jos renkaita ollaan ostamassa Internetin rengaskaupoista.

Renkaiden vaihdossa on useita muistettavia asioita. Yksi tärkeimmistä on tarkistaa pyörimissuunta, joka on usein merkitty renkaan sivuun. Joissakin talvirenkaissa pyörimissuunnalla ei ole väliä, jolloin merkintää ei löydy. Fiksu autoilija merkkaa "valitsemansa" pyörimissuunnan renkaisiin renkaidenvaihdon aikaan ja välttää näin turhan pyörimissuunnan vaihdon.

Renkaiden urasyvyys on luonnollisesti tärkeä tekijä. Huonoilla loskakeleillä kulutuspinnan syvyyden olisi hyvä olla 4-5 mm.

Muistilista:

- Ilmanpaine: Tarkista kaikki renkaat (myös vararengas)
- Urasyvyys: Kun talvirenkaat uran syvyys on vähintään 4mm, pito on optimaalinen
- Tarkasta mahdolliset vauriot: Löytyykö renkaasta vieraita esineitä, iskuja, halkeamia tai reikiä
- Epätasainen kuluminen: jarrulevyt, yksipuoliset kulumat ja sileät kohdat

Moottoripyörien renkaat

Erillisestä -palvelusta voi hakea renkaita moottoripyöriin.

 

 

© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö