F1Forum.fi

 
-Etusivu Forum Fanituotteet
 


F1-Forum.fi Tietosuojaseloste

F1-Forum.fi-verkkosivusto kerää ja hallinnoi sivulle rekisteröityneiden käyttäjien antamia henkilötietoja. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja käyttäjän oikeuksista.

Kuka tietoa kerää?

F1-Forum-sivustoa ylläpitää Silky Sand Media Y-tunnus 1756920-1. Rekisteriä ylläpitävä henkilö on Antti Väänänen, email posti@f1-forum.fi

Mitä tietoa kerätään?

F1-Forum tallentaa käyttäjiensä rekisteröintilomakkeessa sivulla http://www.f1-forum.fi/vb/register.php antamat tiedot, joita ovat nimimerkki ja email-osoite. Lisäksi tallennetaan käyttäjän IP-osoite ja kirjoittamat keskustelupalstan viestit ja yksityisviestit.

Käyttäjätietojen käytön laillinen peruste

Käyttäjä on rekisteröityessään hyväksynyt keskustelupalstan ehdot ja suostunut antamaan tietonsa tallennettavaksi järjestelmään. Käyttäjätietoja tarvitaan ja käytetään keskustelupalstan toimintaa varten. Toimintaan kuuluu sisäänkirjautuminen, viestien kirjoittaminen ja tallentaminen, yksityisviestien lähettäminen ja sähköposti-ilmoitusten tilaaminen.

Käyttäjätietojen luovuttaminen

Käyttäjätietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Käyttäjätietojen tallentamisaika

Ylläpito poistaa käyttäjätunnukset, jotka ylläpito toteaa passiivisiksi. Esimerkkinä voi olla käyttäjätunnus, jolla ei ole kirjauduttu sisään järjestlemään kolmeen vuoteen. Kun tunnus poistetaan, käyttäjätunnuksella kirjoitetut viestit jäävät keskustelupalstalle nähtäväksi, mutta viestien kirjoittajan nimeksi merkitään "Guest".

Mitä oikeuksia käyttäjällä on?

Käyttäjällä on lain mukainen oikeus tarkistaa, muokata tai poistaa tietojaan. Pyynnöt tulee lähettää ylläpidolle osoitteeseen posti@f1-forum.fi.

 

   
© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö