F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Sivu 3 / 40 EnsimmäinenEnsimmäinen 12345678910111213 ... ViimeisinViimeisin
Tulokset 81-120/1596

Ketju: Tyhmiä ja vähemmän tyhmiä kysymyksiä tietokoneista II

  1. #81
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Uusi läppäri ja Win7Pro.
    Kopsasin vanhasta läppäristä sälät palvelimella olevalle verkkoasemalle. Nyt on vähän työlästä kopioida takaisin niitä kun nakkaa Blue Screen of Deathia koko ajan. Minidumppien perusteella verkkoajuri kaataa?

    http://img127.imagevenue.com/img.php..._122_368lo.jpg
    http://img181.imagevenue.com/img.php..._122_350lo.jpg
    http://img132.imagevenue.com/img.php..._122_154lo.jpg

    Siinä pari Screenshottia...
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  2. #82
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Matxi Tarkastele viestiä
    Uusi läppäri ja Win7Pro.
    Kopsasin vanhasta läppäristä sälät palvelimella olevalle verkkoasemalle. Nyt on vähän työlästä kopioida takaisin niitä kun nakkaa Blue Screen of Deathia koko ajan. Minidumppien perusteella verkkoajuri kaataa?

    http://img127.imagevenue.com/img.php..._122_368lo.jpg
    http://img181.imagevenue.com/img.php..._122_350lo.jpg
    http://img132.imagevenue.com/img.php..._122_154lo.jpg

    Siinä pari Screenshottia...
    Hain Intelin sivuilta uusimman ajuripaketin. Kohta acentaa se... katsotaan auttaako...
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  3. #83
    Registered User
    Liittynyt
    Dec 2011
    Viestit
    5
    kellää kokemusta mistään palvelimien varmuuskopioinnista? Teen duunia jonkun verran kotikoneella ja pitäs alkaa saada tietoja johonki "parempaan säilöön. Mitehä oisko jotain vinkkejä? googlettelin tossa niin ainaki tällanen firma ku Nexetic tarjoaa varmuuskopiointi palveluja. Onks kukaan ottanut nimenomaan tällasta maksullista varmuuskopiointipalvelua? Kiitos

  4. #84
    Kuninkaalleninen Vellu's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    Vantaa, Finland
    Viestit
    18 052
    Lainaa Alunperin kirjoittanut niina2401 Tarkastele viestiä
    kellää kokemusta mistään palvelimien varmuuskopioinnista? Teen duunia jonkun verran kotikoneella ja pitäs alkaa saada tietoja johonki "parempaan säilöön. Mitehä oisko jotain vinkkejä? googlettelin tossa niin ainaki tällanen firma ku Nexetic tarjoaa varmuuskopiointi palveluja. Onks kukaan ottanut nimenomaan tällasta maksullista varmuuskopiointipalvelua? Kiitos
    Paljonko sulla on sitä varmuuskopioitavaa? Megoja vai gigoja?

    En oo tuollaisia palveluja käyttänyt. Mä oon osannut hukata tärkeet tiedostot ihan omilla varmuuskopioilla

    Ehkä olis pitänyt

  5. #85
    Registered User
    Liittynyt
    Dec 2011
    Viestit
    5
    No kyllä sitä on tossa reilu 100 gigaa kun on noita firman juttuja! Ja siis pitäs saada nimenomaa varmuuskopiointia jatkuvalla syötöllä! Ettei käy hassusti :/

  6. #86
    Banned
    Liittynyt
    Jan 2001
    Viestit
    15 345
    Ulkonen kovo jonne kopsaat kaiken ensin, sitten SyncBack softalla teet kansioiden välille synkronoinnin menemään tasasin väliajoin.
    (varmistaa vain uudet & muuttuneet tiedostot, operaationa nopea ensikopioinnin jälkeen)
    Helppoa eikä maksa paljoa edes.

  7. #87
    Kuninkaalleninen Vellu's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    Vantaa, Finland
    Viestit
    18 052
    Lainaa Alunperin kirjoittanut FO110K Tarkastele viestiä
    Ulkonen kovo jonne kopsaat kaiken ensin, sitten SyncBack softalla teet kansioiden välille synkronoinnin menemään tasasin väliajoin.
    (varmistaa vain uudet & muuttuneet tiedostot, operaationa nopea ensikopioinnin jälkeen)
    Helppoa eikä maksa paljoa edes.
    Jepjep. Kannatan samaa vaihtoehtoa.
    Tosin jos rahasta ei ole pulaa, niin kannattaa ostaa vaikka 5 eri ulkoista levyä ja nimikoida ne viikonpäivien mukaan. Tai edes 2 ja nimikoida ne "pariton päivä" ja "parillinen päivä".

    Ja jos rahasta ei ole oikeasti pulaa, niin mä voisin myydä suht edullisesti yhden ulkoisen RAID-5 verkkolevyn, jossa 4x1,5Tb levyjä. Tai vaikka pienemmälläkin konffiksella . Tollanen on sitten internetinkin välityksellä käytettävissä suht helposti, jos vaan niin haluaa.

  8. #88
    Senior Member
    Liittynyt
    Apr 2007
    Viestit
    24 381
    Mistä saan uuden tuulettimen palit nvidia 7600gs sonic agp 256mb 128bit ddr3 grafiikkakorttiin? Vanhasta meni laakerit, ja kone ei suostu näyttämään anysee-tv-kuvaa emolevyn näytönohjainta käyttäess. Musta ikkuna. Tilapäisratkaisuna jäähdytyksestä huolehtii koneen vieressä oleva tornituuletin.

  9. #89
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Ota tuuletin irti ja mene kompuutteriroinakauppaan sen kans ja pyydä vastaavaa tuotetta.

  10. #90
    Senior Member
    Liittynyt
    Apr 2007
    Viestit
    24 381
    Lainaa Alunperin kirjoittanut markoj Tarkastele viestiä
    Ota tuuletin irti ja mene kompuutteriroinakauppaan sen kans ja pyydä vastaavaa tuotetta.
    Tietoasemalta tai verkkokauppasta siis löytyy määrämittaisia tuulettimia joka lähtöön? Vai pitääkö olla astetta hämärempi liike?

  11. #91
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Mangelo Tarkastele viestiä
    Tietoasemalta tai verkkokauppasta siis löytyy määrämittaisia tuulettimia joka lähtöön? Vai pitääkö olla astetta hämärempi liike?
    Aika standardikamaa noi usein on ja pitäs löytyä. Tosin just näytönohjaimista ei aina tiedä mimmosia virityksiä niissä on. Tarkoitin siis pelkkää rupelia ilman siiltä. Elektroniikkaliikkeistä ainaski löytyy perustuulettimia. Tommosista http://www.bebek.fi/kauppa/index2.php

  12. #92
    ITK-33,HEN-516...
    Liittynyt
    Jun 2012
    Viestit
    27

    Koe viesti

    Tämä oli vain kokeilu
    Viestiä on viimeksi muokannut Timo S; 18.08.2012 16:01.
    Easy left, may be...

  13. #93
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Miten menee käytännössä.. Mulla ois Win7Pro käytössä ja se on liitettynä FIRMA A:n toimialueelle. Nyt jos haluaisin sen liittää myös FIRMA B:n toimialueelle niin miten menee? Kun kerran muistelisin nostaneeni tietokoneen toiselle toimialueelle niin se sitten kadotti kirjautumisikkunasta ne toimialueet millä se ennen oli.. vai kämmäsinkö vain jotain silloin?
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  14. #94
    Poistunut tmoi's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2004
    Sijainti
    turkus
    Viestit
    18 692
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Matxi Tarkastele viestiä
    Miten menee käytännössä.. Mulla ois Win7Pro käytössä ja se on liitettynä FIRMA A:n toimialueelle. Nyt jos haluaisin sen liittää myös FIRMA B:n toimialueelle niin miten menee? Kun kerran muistelisin nostaneeni tietokoneen toiselle toimialueelle niin se sitten kadotti kirjautumisikkunasta ne toimialueet millä se ennen oli.. vai kämmäsinkö vain jotain silloin?
    Siis kirjautua eri domainiin, vai mille ihmeen toimialueelle?
    Näin jps "etädiagnosoi" henkilöä oikeinkirjoituksesta havaittavissa olevasta älykkyydestä.
    Ei, ei ole tarkoitus, eikä sitä liene kukaan käytäkään. Kuitenkin kielen käytöstä tai sen käyttämättömyydestä voi tehdä ja tulee väkisinkin tehtyä johtopäätöksiä kyseisen henkilän järjenjuoksusta.

  15. #95
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Lainaa Alunperin kirjoittanut tmoi Tarkastele viestiä
    Siis kirjautua eri domainiin, vai mille ihmeen toimialueelle?
    Juur näin.
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  16. #96
    Poistunut tmoi's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2004
    Sijainti
    turkus
    Viestit
    18 692
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Matxi Tarkastele viestiä
    Juur näin.
    Eikös se vaan vaihdeta se domain nimi siihen kirjautumisikkunan riville tyyliin

    vanha domain\käyttäjä

    uusi domain\käyttäjä
    Näin jps "etädiagnosoi" henkilöä oikeinkirjoituksesta havaittavissa olevasta älykkyydestä.
    Ei, ei ole tarkoitus, eikä sitä liene kukaan käytäkään. Kuitenkin kielen käytöstä tai sen käyttämättömyydestä voi tehdä ja tulee väkisinkin tehtyä johtopäätöksiä kyseisen henkilän järjenjuoksusta.

  17. #97
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Lainaa Alunperin kirjoittanut tmoi Tarkastele viestiä
    Eikös se vaan vaihdeta se domain nimi siihen kirjautumisikkunan riville tyyliin

    vanha domain\käyttäjä

    uusi domain\käyttäjä
    Hoo.. Mokasinko tosiaan noin hyvin aikaisemmin..
    Siinä kirjautumisikkunassahan on alasvetovalikkona nuo domainit.. silloin kerran kun kokeilin nostaa domainiin koneen missä oli ennestäänkin eri domaneita niin windowsin käynnistyessä alasvetovalikossa ei sitten enää ollutkaan niitä vanhoja domaneita, vain se uusin mihin sen koneen nostin.
    Mutta jos tosiaan se lisääkin sen tuolla tyylillä siihen sitten.. Siis kun kerran tuolleen "manuaalisesti" kirjautunut..
    No ette varmaan sepostuksesta mitään älyä mutta ei se mitään. Testataan! ->
    (No en testaa tänään kun ei konetta ole tuossa vielä)
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  18. #98
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Matxi Tarkastele viestiä
    Hoo.. Mokasinko tosiaan noin hyvin aikaisemmin..
    Siinä kirjautumisikkunassahan on alasvetovalikkona nuo domainit.. silloin kerran kun kokeilin nostaa domainiin koneen missä oli ennestäänkin eri domaneita niin windowsin käynnistyessä alasvetovalikossa ei sitten enää ollutkaan niitä vanhoja domaneita, vain se uusin mihin sen koneen nostin.
    Mutta jos tosiaan se lisääkin sen tuolla tyylillä siihen sitten.. Siis kun kerran tuolleen "manuaalisesti" kirjautunut..
    No ette varmaan sepostuksesta mitään älyä mutta ei se mitään. Testataan! ->
    (No en testaa tänään kun ei konetta ole tuossa vielä)
    Noniin...

    Aikalailla lahjakkaasti tässä nyt kyllä sekoitetaan kaksi asiaa keskenään, nimittäin koneen liittämineen ("nostaminen") toiseen domainiin ja toisaalta taas käyttäjän sisänkirjautuminen toiseen domainiin. Sillä, että sä sisäänloggautuessasi kirjaudut toiseen domainiin, ei ole mitään tekemistä itse työaseman kanssa, se on ja pysyy edelleen siinä domainissa, johon se on aikoinaan liitetty. Työaseman uudelleenliittämistä uuteen domainiin ei tavallinen käyttäjä voi edes tehdä, ei edes adminoikeuksilla vaan siihen tarvitaan jo vähän isompia valtuuksia. Jos sun työasemasi on domainissa a ja sulla on käyttäjätunnus myös domainissa b, minkä lisäksi noiden kahden domainin välillä on tarvittavat trustit ja verkkoasetuksetkin ovat passelit, voit toki kirjautua sisään myös käyttäen tunnusta b\matxi. Välttämättä kaikki ei tietenkään toimi niinkuin pitäis, koska, kuten jo todettua, työasema on edelleenkin domainissa a, jolloin myös kaikki työasemakohtaiset asetukset ja policyt tulevat a-domainista, mutta ainahan sitä voi kokeilla. Ylläpito ei moista välttämättä tue, paitsi jos tuo on teillä on "virallisesti" sattilttua.

    Niin ja Matxille vielä semmonen tieto, että sen sijaan, että valitsee sieltä alasvetovalikosta sen halutun domainin, voi tuon saman tehdä tosiaankin käyttämällä sisäänkirjautuessa muotoa domain\käytäjätunnus, sillä mikä domain alasvetovalikossa on tällä hetkellä valittuna, ei ole merkitystä.

    Selvyyden vuoksi todettakoot myös, että työasema voi olla liitettynä kerrallaan vain yhteen domainiin.
    Viestiä on viimeksi muokannut OoPee; 06.09.2012 18:43.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  19. #99
    Kemisti
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 773
    Windows live messengeriä päivittäessä jotain meni pieleen, pikakuvake ei ole sitä mitä pitäisi vaan on "korruptoitunut". Mites OoPee eikö näihinkin ongelmiin ollut joku korjaustyökalu?
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  20. #100
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Windows live messengeriä päivittäessä jotain meni pieleen, pikakuvake ei ole sitä mitä pitäisi vaan on "korruptoitunut". Mites OoPee eikö näihinkin ongelmiin ollut joku korjaustyökalu?
    Millätavoin korruptoitunut? Ei toimi vai onko vain kuva kadonnut tai väärä? Onko kyseessä pikakuvake työpöydällä vai missä? Löytyykö käynnistysvalikosta toimiva pikakuvake? Jos, niin kopioi sieltä.

    Hätätapauksessa (huom! mutta vain jos kyseessä on optinen ongelma eli kuvasymboli on väärä, jos itse linkki on väärä, ei tuosta ole apua) voit kokeilla tätä ohjetta.

    Jos kuvakkeen kohteen polku (oikean hiirinäppäimen takaa valitset "ominaisuudet") on väärä, voit muuttaa sen käsipelillä oikeaksi. 64-bittisessä käyttiksessä sen pitäisi olla "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe", 32-bittisessä arvatenkin "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"

    Niin ja ainahan voit asentaa messengerin uusiksi.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  21. #101
    Kemisti
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 773
    Ongelmaan taisi auttaa se kun menin Käynnistä-valikon ohjelmalistaan ja sieltä laitoin uudelleen työpöydälle sen mesen pikakuvakkeen. Sen perinteisen kuvakkeen (sininen ja vihreä hahmo) tilalla oli tällainen kuten tuossa, vasemmalla yläreunassa:

    http://www.wincom7.com/blog/wp-conte...icon-image.jpg
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  22. #102
    81-04-05-07-08-14-15 Matxi's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Sijainti
    toalet
    Viestit
    30 476
    Lainaa Alunperin kirjoittanut OoPee Tarkastele viestiä
    Selvyyden vuoksi todettakoot myös, että työasema voi olla liitettynä kerrallaan vain yhteen domainiin.
    Tätä minä hain.
    Tosiaan itse kyselin tuota työaseman nostamista domainiin.
    Mitä yhteistä on naisella ja Audilla?
    No tietty se että Matxi puhuu paljon molemmista muttei saa kumpaakaan!!!

  23. #103
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Onks nykysi olemassa lisävirtaa vaatimattomia PC-kaiuttimia, joista myös kuulus hieman? Liitäntä se pikkuplugi tai usb. Saisivat olla fyysisiltä mitoiltaan pienehköt, mutta ei kuitenkaan oo pakko olla.

  24. #104
    Senior Member Dominic's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2000
    Sijainti
    Turku
    Viestit
    47 736
    Lainaa Alunperin kirjoittanut markoj Tarkastele viestiä
    Onks nykysi olemassa lisävirtaa vaatimattomia PC-kaiuttimia, joista myös kuulus hieman? Liitäntä se pikkuplugi tai usb. Saisivat olla fyysisiltä mitoiltaan pienehköt, mutta ei kuitenkaan oo pakko olla.
    Mulla on ainakin yhdet vanhat (5v) linnunpöntöt, joista lähtee mölyä ihan kiitettävästi. USB:lla vaan kiinni ja mölyksi.

    Voin ottaa kuvat, jos oot kiinnostunut? Voin ottaa videotakin!

    T: F1-Forumin K-Raudan myyntiedustaja.
    Which Seat can I take?

  25. #105
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Dominic Tarkastele viestiä
    Mulla on ainakin yhdet vanhat (5v) linnunpöntöt, joista lähtee mölyä ihan kiitettävästi. USB:lla vaan kiinni ja mölyksi.

    Voin ottaa kuvat, jos oot kiinnostunut? Voin ottaa videotakin!

    T: F1-Forumin K-Raudan myyntiedustaja.
    Pidä kuvottavat otoksesi pois kunnon ihmisten silmistä! Taidan tilata sokkona jotkut tommoset kannettaville tarkoitetut ämyrit. Ei kai nuo ihan paskoja lie.

    http://www.verkkokauppa.com/fi/catal.../Kannettaville

  26. #106
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 455
    Mulla on selaimessa pieni ongelma, mitä en osaa korjata. Viime päivinä on alkanut kaikilla sivuilla näkymään tekstin seassa erilaisia linkkejä, pääasiassa näitä "olet miljoonas vierailija tällä sivulla ja olet voittanut" sekä joitakin treffisivustoja on näkynyt. Esimerkiksi muutamaa viestiä ylempänä markoj:n viestissä näkyy olevan linkki "myös"-sanassa.

    En tiedä, mistä ongelma on tullut eikä koko selaushistorian poistaminen ainakaan auttanut ongelmaan.

  27. #107
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 455
    edit. hups, viesti tuli toiseen kertaan vahingossa.

  28. #108
    Tonttu
    Liittynyt
    Mar 2002
    Sijainti
    Tampere
    Viestit
    4 147
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Mulla on selaimessa pieni ongelma, mitä en osaa korjata. Viime päivinä on alkanut kaikilla sivuilla näkymään tekstin seassa erilaisia linkkejä, pääasiassa näitä "olet miljoonas vierailija tällä sivulla ja olet voittanut" sekä joitakin treffisivustoja on näkynyt. Esimerkiksi muutamaa viestiä ylempänä markoj:n viestissä näkyy olevan linkki "myös"-sanassa.

    En tiedä, mistä ongelma on tullut eikä koko selaushistorian poistaminen ainakaan auttanut ongelmaan.
    Oot varmaan ladannut aikuisviihdesivustoilta jonkun kätevän lisäosan selaimeesi.

  29. #109
    Banjottu kouvotsvoni's Avatar
    Liittynyt
    Jan 1999
    Sijainti
    Corsica
    Viestit
    89 169
    Spyware-ohjelmia ja virustorjuntoja löytynee viljalti netistä, jos haluaa eroon.
    Ideologia on todella menestyksekäs silloin, kun jopa tosiasiat, jotka näyttävät ensisilmäyksellä vastustavan sitä, alkavat toimia sitä tukevina argumentteina.

  30. #110
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 455
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Asko S. Tarkastele viestiä
    Oot varmaan ladannut aikuisviihdesivustoilta jonkun kätevän lisäosan selaimeesi.
    Onnistuuko tällaisen lisäosan poistaminen helposti? (en ole ainakaan ladannut tietoisesti mitään selaimeen) Virustorjuntaohjelma on ajan tasalla, mutta siitä en tiedä pystyykö sillä poistamaan selaimessa olevia viruksia/ongelmia.

  31. #111
    Tonttu
    Liittynyt
    Mar 2002
    Sijainti
    Tampere
    Viestit
    4 147
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Onnistuuko tällaisen lisäosan poistaminen helposti? (en ole ainakaan ladannut tietoisesti mitään selaimeen) Virustorjuntaohjelma on ajan tasalla, mutta siitä en tiedä pystyykö sillä poistamaan selaimessa olevia viruksia/ongelmia.
    Kyllä ne pitäis olla suht helppo poistaa. Selaimen asetuksista pitäis löytyä joku add-ons, extensions tai vastaava valikko. Myös Ohjauspaneelin Lisää/poista ohjelma -osiosta voi löytyä jotain mielenkiintoista.

    Selaimiin asentuu helposti työkalupalkkeja yms. muiden ohjelmien mukana, jos ei osaa varoa vaaroja nextiä näpytellessä asennuksen aikana.

  32. #112
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 455
    Laajennuksista poistin ensiksi erään torrenttien lataamiseen liittyvän lisäosan, siitä ei ollut apua. Sitten googletin, että mistä on kyse bcool-nimisessä laajennuksessa, joka löytyi myös listalta. Selvisi, että se aiheuttaa näitä linkkejä ja poistin sen -> enää ei ole näkynyt linkkejä ollenkaan!

    Kiitoksia avusta!

  33. #113
    Tonttu
    Liittynyt
    Mar 2002
    Sijainti
    Tampere
    Viestit
    4 147
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Asko S. Tarkastele viestiä
    Selaimiin asentuu helposti työkalupalkkeja yms. muiden ohjelmien mukana, jos ei osaa varoa vaaroja nextiä näpytellessä asennuksen aikana.
    Itsehän mokasin tällä viikolla Adoben (Flash tai Reader?) updaterin kanssa. Nyt on Chromekin sitten taas asennettuna.

  34. #114
    Rajoittunut mieshenkilö
    Liittynyt
    Apr 2006
    Sijainti
    Suomi Finland
    Viestit
    1 737
    Ei varmaan ole olemassa ilmaista softaa, jolla palauttais vahingossa quick formatoidun levyosion Windows 7:lle?
    Kun ajattelee suomalaista pikkukaupunkia talvisena tiistai-iltana, ymmärtää miksi psykiatria on keksitty.

  35. #115
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut geiloord Tarkastele viestiä
    Ei varmaan ole olemassa ilmaista softaa, jolla palauttais vahingossa quick formatoidun levyosion Windows 7:lle?
    Kokeileppa tolla: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  36. #116
    Rajoittunut mieshenkilö
    Liittynyt
    Apr 2006
    Sijainti
    Suomi Finland
    Viestit
    1 737
    Lainaa Alunperin kirjoittanut OoPee Tarkastele viestiä
    Kiitos vinkistä. Yritetään tuota. Quick Search ei ensi näkemältä vaikuttas löytävän kadonnutta dataa. Jatketaan syvällisemmällä analyysilla.

    Linkissä muuten kuvataan, että tällaisiin oireisiin vois saada apuja:

    1. Windows Explorer or Disk Manager displays the first primary partition as raw (unformatted) and Windows prompts: The drive is not formatted, do you want to format it now?
    [You should never do so without knowing why!] (heh, geiloord )
    2.A logical partition is missing. In Windows Explorer, that logical drive is no longer available. The Windows Disk Management Console now displays only "unallocated space" where this logical partition had been located.

    Mulla siis kaikki tietty näkyy ihan normaalisti. Disk Manager näkee partitiot oikein ja tuo kyseinen partitio on healthy jne. Ainoostaan se on aikas tyhjä datasta
    Kun ajattelee suomalaista pikkukaupunkia talvisena tiistai-iltana, ymmärtää miksi psykiatria on keksitty.

  37. #117
    Rajoittunut mieshenkilö
    Liittynyt
    Apr 2006
    Sijainti
    Suomi Finland
    Viestit
    1 737
    Lainaa Alunperin kirjoittanut geiloord Tarkastele viestiä
    Jatketaan syvällisemmällä analyysilla.
    Ei sieltä mitään löytynyt. Ei auta, pitää alkaa pukkaamaan uutta dataa tilalle. Jokohan sitä kohta olis intoa konffailla backuppeja kotikoneisiinkin.
    Kun ajattelee suomalaista pikkukaupunkia talvisena tiistai-iltana, ymmärtää miksi psykiatria on keksitty.

  38. #118
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    18 979
    Lainaa Alunperin kirjoittanut geiloord Tarkastele viestiä
    Ei sieltä mitään löytynyt. Ei auta, pitää alkaa pukkaamaan uutta dataa tilalle. Jokohan sitä kohta olis intoa konffailla backuppeja kotikoneisiinkin.
    Suosittelen:

    SugarSync
    Viestiä on viimeksi muokannut oldez; 25.09.2012 10:11.

  39. #119
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut geiloord Tarkastele viestiä
    Kiitos vinkistä. Yritetään tuota. Quick Search ei ensi näkemältä vaikuttas löytävän kadonnutta dataa. Jatketaan syvällisemmällä analyysilla.

    Linkissä muuten kuvataan, että tällaisiin oireisiin vois saada apuja:

    1. Windows Explorer or Disk Manager displays the first primary partition as raw (unformatted) and Windows prompts: The drive is not formatted, do you want to format it now?
    [You should never do so without knowing why!] (heh, geiloord )
    2.A logical partition is missing. In Windows Explorer, that logical drive is no longer available. The Windows Disk Management Console now displays only "unallocated space" where this logical partition had been located.

    Mulla siis kaikki tietty näkyy ihan normaalisti. Disk Manager näkee partitiot oikein ja tuo kyseinen partitio on healthy jne. Ainoostaan se on aikas tyhjä datasta
    Olishan noita muitakin, joilla pitäis saada pelastettua formatoitu partitio:
    http://www.snapfiles.com/freeware/sy...arecovery.html
    http://www.pcinspector.de/default.htm?language=1

    Toimivuudesta en osaa sanoa, kun en ole koskaan onneksi tarvinnut.
    Viestiä on viimeksi muokannut OoPee; 25.09.2012 10:03.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  40. #120
    Registered User
    Liittynyt
    Feb 2004
    Viestit
    2 520
    Chromen kanssa seuraavanlainen ongelma:

    F1-live timing ei päivity automaattisesti, eli joutuu rämpyttämään F5:tä jotta saa tuoreimmat sektoriajat ym. näkyville. Ongelmia myös Web-Outlookin graafisen käyttöliittymän kanssa esimerkiksi silloin kun viestejä klikkailee ja viesti-ikkunassa olevan viestin tulisi vaihtua - näin ei tapahdu, vaan koko ohjelma tuntuu olevan täysin staattisessa tilassa kirjaudu ulos- nappulaa lukuunottamatta.

    Live timing vaatii toimiakseen Javan, josta on tuorein versio asennettu. Itse asiassa asensin juuri koko selaimen uusiksi, tuloksetta. Firefoxilla verkkopohjainen Outlook pelaa mainiosti, live timingin kanssa en ole kokeillut koska Java on poistettu tarkoituksella käytöstä. Olettaisin kumminkin molempien ohjelmien toimivan Ffoxilla OK.

    Varmaan joku ruksi väärässä paikassa, mutta kun ei tiedä missä. Toki tässä voisi vain käyttää toista selainta, vaan kun on tottunut Chromen sutjakkuuteen, ei siitä haluaisi ihan pikkuasioiden vuoksi luopua.

    Käyttiksenä Win7 Pro 32bit.

Viestien lähettämisen luvat

  • Et voi avata uusia ketjuja
  • Et voi vastata keskusteluihin
  • Et voi lähettää liitetiedostoja
  • Et voi muokata viestejäsi
  •  
© F1-Forum - sivuinfo - email