F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Sivu 4 / 42 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234567891011121314 ... ViimeisinViimeisin
Tulokset 121-160/1657

Ketju: Tyhmiä ja vähemmän tyhmiä kysymyksiä tietokoneista II

  1. #121
    Senior Citizen sammyosammy's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2010
    Sijainti
    Out Of Bounds
    Viestit
    5 922
    Recuvan tilalle jotain hieman tehokkaampaa palautussoftaa? Ilmaista, koska olisi kiva saada erheessä poistetut prujut (kuvia etc...) takaisin mutta ilmankin pärjää.

    Recuva palauttaa jotain mutta kokeilisin mieluusti toistakin vaihtoehtoa...

    e: ottaa silmät päähänsä ja kokeilee esmeks oopeen linkkaamia

  2. #122
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 456
    Mistäköhän voisi johtua, että musiikkia kuunnellessa kaiuttimista tulee rätinää pienenkin selaimen kuormittamisen yhteydessä? Ongelman alkaessa rätinää tuli lähinnä raskaiden sivujen avaamisesta, mutta nyt esimerkiksi F1-forumin avaaminen aiheuttaa rätinää. Kaiuttimissa ei ole vikaa, koska olen kokeillut eri kaiuttimia sekä kuulokkeita.

  3. #123
    Banned
    Liittynyt
    Dec 2008
    Viestit
    1 032
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Mistäköhän voisi johtua, että musiikkia kuunnellessa kaiuttimista tulee rätinää pienenkin selaimen kuormittamisen yhteydessä? Ongelman alkaessa rätinää tuli lähinnä raskaiden sivujen avaamisesta, mutta nyt esimerkiksi F1-forumin avaaminen aiheuttaa rätinää. Kaiuttimissa ei ole vikaa, koska olen kokeillut eri kaiuttimia sekä kuulokkeita.
    Jos se on noin suoraan yhteydessä kuormitukseen, niin ei se kaiuttimista silloin riipu. Millä ohjelmalla kuuntelet musiikkia? Oletko kokeillut toisia? Onko äänentoiston ajurit oikeat?
    Viestiä on viimeksi muokannut Teoderik; 30.09.2012 22:10.

  4. #124
    . burb's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2002
    Viestit
    46 116
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Mistäköhän voisi johtua, että musiikkia kuunnellessa kaiuttimista tulee rätinää pienenkin selaimen kuormittamisen yhteydessä? Ongelman alkaessa rätinää tuli lähinnä raskaiden sivujen avaamisesta, mutta nyt esimerkiksi F1-forumin avaaminen aiheuttaa rätinää. Kaiuttimissa ei ole vikaa, koska olen kokeillut eri kaiuttimia sekä kuulokkeita.
    Mulla oli joskus vuosia sitten sama ongelma, enkä keksinyt mistä se johtui. Saattoi olla maadoitusongelma tai jotain. Sain sen kuitenkin loppumaan kun ostin uuden koneen.

    Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua.

  5. #125
    Registered User Quasimodo's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2008
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    5 456
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teoderik Tarkastele viestiä
    Jos se on noin suoraan yhteydessä kuormitukseen, niin ei se kaiuttimista silloin riipu. Millä ohjelmalla kuuntelet musiikkia? Oletko kokeillut toisia? Onko äänentoiston ajurit oikeat?
    Spotifyn ja iTunesin kautta lähinnä tulee kuunneltua ja joskus myös Youtubesta, kaikissa sama ongelma. Ajureista en ymmärrä mitään. Olen muuttamassa huomenna ja nettiyhteys vaihtuu (tosin nopeus ei muutu), joten toivottavasti siitä on apua.

  6. #126
    Senior Member Rentta's Avatar
    Liittynyt
    Jul 2010
    Sijainti
    Täällähä mä
    Viestit
    6 405
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Spotifyn ja iTunesin kautta lähinnä tulee kuunneltua ja joskus myös Youtubesta, kaikissa sama ongelma. Ajureista en ymmärrä mitään. Olen muuttamassa huomenna ja nettiyhteys vaihtuu (tosin nopeus ei muutu), joten toivottavasti siitä on apua.
    Itselle ilmeni sama ongelma uusien kuulokkeiden hankkimisen jälkeen ( näissä on usb liitin) Kyse on lähes aina maadoitus onkelmasta . Onko koneesi kytketty suojamaadoitettuun pistorasiaan ? Onko kyseessä läppäri vaiko perinteinen tietämyslaitos ? . Jos kyseessä on maadoittamaton pistorasia , voi selvitä niinkin helpolla , että kytkee pistokkeen rasiaan toisin päin .

  7. #127
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Mistäköhän voisi johtua, että musiikkia kuunnellessa kaiuttimista tulee rätinää pienenkin selaimen kuormittamisen yhteydessä? Ongelman alkaessa rätinää tuli lähinnä raskaiden sivujen avaamisesta, mutta nyt esimerkiksi F1-forumin avaaminen aiheuttaa rätinää. Kaiuttimissa ei ole vikaa, koska olen kokeillut eri kaiuttimia sekä kuulokkeita.
    Sillointällöin ollu vastaavia ongelmia, olen kuitenkin huomannut, että tuon saan loppumaan siirtämällä pöydän alla sijaitsevan subwooferin paikkaa takaisin sinne minnen se kuuluukin (imuroitaessa siirtynyt toiseen paikkaan) ja samalla hiukan aukomalla piuhasalaattia. Huonosti maadoitetut piuhat tuossa kai on syynä.

    Sulla ei arvatenkaan ole erillistä audiokorttia vaan käytät emon omaa audiota (kuten minäkin)? Nuo eivät aina välttämättä ole sieltä kaikkein laadukkaimmasta päästä. Jos kotelossa on audioulostulo myös etupanelissa, niin kannattaa myös kokeilla onko eroa liittääkö kaiuttimet/kuulokkeet sinne taakse vaiko etupaneliin.

    Ajurit toki kannattaa päivittää uusimpiin, mutta tuskin tuo kuitenkaan mikään softa-/ajuriongelma on.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  8. #128
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    19 351
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Nipsuhuuli Tarkastele viestiä
    Mistäköhän voisi johtua, että musiikkia kuunnellessa kaiuttimista tulee rätinää pienenkin selaimen kuormittamisen yhteydessä? Ongelman alkaessa rätinää tuli lähinnä raskaiden sivujen avaamisesta, mutta nyt esimerkiksi F1-forumin avaaminen aiheuttaa rätinää. Kaiuttimissa ei ole vikaa, koska olen kokeillut eri kaiuttimia sekä kuulokkeita.
    Emolevyllä sijaitsevat halvat äänipiirit ovat erittäin herkkiä häiriöille. Ne ottaa häikkää hiiren liikuttelusta ja systeemin kuormittuessa. Jos tuosta haluaa eroon niin kannattaa ostaa erillinen äänikortti.

  9. #129
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 523
    Aspire-läppärissä on (jo muutaman kuukauden ollu) sama vika, joka on kuvattu tässä. Kyseessä on siis jonkinlainen kylmäjuotoksesta johtuva valmistusvirhe emolevyssä. Ketjussa nimim. icesave ehdottaa seuraavaa, laajaa kannatusta saanutta ratkaisua:
    I dit have the same problem.
    But not anymore what you do is first take your computer apart.
    Take the motherbort remove cpu ram and all plastic tape from it
    Use alufoil to protect all plastic (cpu socket ram etc) heat your bakingoven to200 centigrades use som metalpaperclips on the edge so it will not touch metal in the oven leave it in for 8 minuts carfully take it out let it cool down for 60 minuts.
    good luck
    ps.cpu socket must face upp
    Tekis mieli kokeilla, mutta menisköhän tuo jo hölmöläisten hommaksi?
    En ole juuri nyt paikalla.

  10. #130
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Aspire-läppärissä on (jo muutaman kuukauden ollu) sama vika, joka on kuvattu tässä. Kyseessä on siis jonkinlainen kylmäjuotoksesta johtuva valmistusvirhe emolevyssä. Ketjussa nimim. icesave ehdottaa seuraavaa, laajaa kannatusta saanutta ratkaisua:

    Tekis mieli kokeilla, mutta menisköhän tuo jo hölmöläisten hommaksi?
    Kyllä tuo periaatteessa toimii, esim. nVidian näytönohjaimia, joissa vastaava ongelmaa esiintyi massoittain, korjattiin taannoin useinkin juurikin tuolla menetelmällä. Aina välttämättä se vika ei korjaantunut pitkäksi aikaa, mutta toisaalta takuuajan umpeutumisen jälkeen ei ollut paljon menetettävääkään. Uuni voi muuten sitten vähän haiskahtaa.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  11. #131
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 523
    Ok. Läppäriä hajottamaan osiin siis. Katellaanpas miten käy...
    En ole juuri nyt paikalla.

  12. #132
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 523

    Arrow

    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Ok. Läppäriä hajottamaan osiin siis. Katellaanpas miten käy...
    Kävipäs hassusti. Päätin ennen tuota uunitemppua vielä poistaa kesällä asentamani Windows 8 CS:n rinnakkaiselta kiintolevyltä ihan vaan kokeillakseni oisko sillä mitään vaikutusta. Nyt kone käynnistyy jokaisella yrityksellä.
    En ole juuri nyt paikalla.

  13. #133
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 523
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Kävipäs hassusti. Päätin ennen tuota uunitemppua vielä poistaa kesällä asentamani Windows 8 CS:n rinnakkaiselta kiintolevyltä ihan vaan kokeillakseni oisko sillä mitään vaikutusta. Nyt kone käynnistyy jokaisella yrityksellä.
    Uskomatonta, mut läppäri näyttäis tosiaan toimivan taas kuin ei mitään vikaa ois koskaan ollutkaan. Oliskohan pitänyt uskoa tätä, kun W8:ia asentelin? Katellaan nyt muutama päivä palautuuko vika.
    En ole juuri nyt paikalla.

  14. #134
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Yhtäkkiä iski sellainen ongelma että kone ei anna katsoa videoleikkeitä. Yritin poistaa asennettuna olleen K-Lite Codec pakin ja asentaa filehippo-sivulta päivitetyn pakin, ja sama ongelma oli edelleen. Sitten kokeilin uusimman K-Liten pakin mukana tullutta Codec tweakiä, mutta kuvassa näkyvä herjaviesti tulee edelleen kun yritän katsoa jotain.

    http://imageshack.us/a/img4/6666/ongelma.gif
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  15. #135
    Senior Member Dominic's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2000
    Sijainti
    Turku
    Viestit
    47 795
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Yhtäkkiä iski sellainen ongelma että kone ei anna katsoa videoleikkeitä. Yritin poistaa asennettuna olleen K-Lite Codec pakin ja asentaa filehippo-sivulta päivitetyn pakin, ja sama ongelma oli edelleen. Sitten kokeilin uusimman K-Liten pakin mukana tullutta Codec tweakiä, mutta kuvassa näkyvä herjaviesti tulee edelleen kun yritän katsoa jotain.

    http://imageshack.us/a/img4/6666/ongelma.gif
    Tästä voisi lähteä hiihtelemään kohti viikonloppua.
    Which Seat can I take?

  16. #136
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Kiitos ja kumarrus. Voitelu onnistui vallan mainiosti.

    EDIT Tällainen tuli mieleen. Kun tämänkin koneen ostin niin aikansa käyttöönoton jälkeen, esim. jos olin ladannut työpöydälle jonkun softan uuden version asennustiedoston, niin sen poistamisen jälkeen kuvakkeet järjestyivät automaattisesti uudelleen, vasempaan reunaan. Nyt jonkin aikaa ne on kuitenkin jääneet aina niille sijoilleen ja pikakuvakkeet ja tiedostojen kuvakkeet ovat vähän sikin sokin pitkin näyttöä. Saako kuvakkeet järjestymään jotenkin esim. vasempaan reunaan ja jos saa niin miten?
    Viestiä on viimeksi muokannut Teme-84; 15.10.2012 15:12.
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  17. #137
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Kiitos ja kumarrus. Voitelu onnistui vallan mainiosti.

    EDIT Tällainen tuli mieleen. Kun tämänkin koneen ostin niin aikansa käyttöönoton jälkeen, esim. jos olin ladannut työpöydälle jonkun softan uuden version asennustiedoston, niin sen poistamisen jälkeen kuvakkeet järjestyivät automaattisesti uudelleen, vasempaan reunaan. Nyt jonkin aikaa ne on kuitenkin jääneet aina niille sijoilleen ja pikakuvakkeet ja tiedostojen kuvakkeet ovat vähän sikin sokin pitkin näyttöä. Saako kuvakkeet järjestymään jotenkin esim. vasempaan reunaan ja jos saa niin miten?
    Klikkaat hiiren oikealla namiskalla tyhjää kohtaa työpöydästä, pitäis avautua jotakuinkin tämännäköinen valikko:

    Sieltä valitset "auto arrange icons".
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  18. #138
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Lainaa Alunperin kirjoittanut OoPee Tarkastele viestiä
    Klikkaat hiiren oikealla namiskalla tyhjää kohtaa työpöydästä, pitäis avautua jotakuinkin tämännäköinen valikko:

    Sieltä valitset "auto arrange icons".
    Tänks
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  19. #139
    Senior Member Makkonen's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2005
    Sijainti
    Far away
    Viestit
    13 308
    Pitäisi työkaverin koneeseen jossainvaiheessa asennella Win8.
    Siinä on kuulemma "ei-niin-laillinen" versio seiskasta. Jos tuon tekee (laillisella) W8 Upgrade-versiolla, niin mitenhän mahtaa onnistua? Ihan hyvin?

  20. #140
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 929
    Lainaa Alunperin kirjoittanut JayR Tarkastele viestiä
    Pitäisi työkaverin koneeseen jossainvaiheessa asennella Win8.
    Siinä on kuulemma "ei-niin-laillinen" versio seiskasta. Jos tuon tekee (laillisella) W8 Upgrade-versiolla, niin mitenhän mahtaa onnistua? Ihan hyvin?
    Muistaakseni ainakin seiskan päivitys tarkistaan vanhan laillisuuden ja luultavasti sama tilanne on kasin kans. Voihan sitäki tietysti jotenki huijata, mutta en oo jaksanu ottaa selvää miten.

  21. #141
    Senior Member Makkonen's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2005
    Sijainti
    Far away
    Viestit
    13 308
    OoKoo. Eli lienee turvallisempi ( ja kalliimpi) tapa ostaa koko versio ja tehdä puhdas acennus.

  22. #142
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 929
    Lainaa Alunperin kirjoittanut JayR Tarkastele viestiä
    OoKoo. Eli lienee turvallisempi ( ja kalliimpi) tapa ostaa koko versio ja tehdä puhdas acennus.
    Mä turisen aika mutupohjalla ja jollain muulla on varmasti parempaa tietoa asiasta. OoPee taas mököttää niin ei siitäkään ole apua.

    Tuolla jotain hakusanoilla win 8 upgrade pirate software
    http://www.itworld.com/answers/topic...system-genuine

  23. #143
    Ett silleen!!!!!!1 -mies jaska's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Sijainti
    kyrkslätt
    Viestit
    32 215
    Asentelin tuossa Win8n, päivityksenä Win7:n päälle. Kaikki meni muuten hyvin ja olen edelleen positiivisellä mielellä Win8:sta. Mutta yksi ihmetyttää, IE 10 ei asentunut mukana - samalla katosi kaikki vaimon bookmarkit, joka ei ole hyvä juttu.

    ... mutta mitenköhän tuon sais asennettua?
    Poliisi kehottaa teitä noudattamaan nopeusrajoituksia, koska vähäinenkin ylinopeus on liikenneturvallisuusriski.
    Poliisi kirjeessään 12.12.2007, Ylinopeutta 1km/h


    Kolminkertainen F1-Forumin Vuoden törppö 2004&2005&2006

  24. #144
    Next door to Alice Runar ja Kyllikki's Avatar
    Liittynyt
    Apr 2000
    Sijainti
    Suami
    Viestit
    45 714
    Lainaa Alunperin kirjoittanut jaska Tarkastele viestiä
    Asentelin tuossa Win8n, päivityksenä Win7:n päälle. Kaikki meni muuten hyvin ja olen edelleen positiivisellä mielellä Win8:sta. Mutta yksi ihmetyttää, IE 10 ei asentunut mukana - samalla katosi kaikki vaimon bookmarkit, joka ei ole hyvä juttu.

    ... mutta mitenköhän tuon sais asennettua?
    Mulla tuo meni ainakin niin, että heti ekana päivänä, muutama tunti Kasin asennuksen jälkeen tuli Windows Updatesta päivitys, jolla sai valita isommankin määrän selaimia asennettaviksi. Mukaan lukien Internet Explorer. Kirjanmerkeistä en osaa sanoa mitään, koska sellasia mulla ei ollut.
    joillekin todellisuutta jo tänään (itse kuulun tähän ryhmään), mutta massoille vasta tulevaisuutta.

    T: Nimimerkki Jusban

  25. #145
    Next door to Alice Runar ja Kyllikki's Avatar
    Liittynyt
    Apr 2000
    Sijainti
    Suami
    Viestit
    45 714
    Lainaa Alunperin kirjoittanut JayR Tarkastele viestiä
    OoKoo. Eli lienee turvallisempi ( ja kalliimpi) tapa ostaa koko versio ja tehdä puhdas acennus.
    Jos varmuuskopiot ovat kunnossa, niin ei oo kummonenkaan homma ainakin kokeilla sitä päivitysasennusta ja jos menee vituiks, palauttaa Windows Seiska.
    joillekin todellisuutta jo tänään (itse kuulun tähän ryhmään), mutta massoille vasta tulevaisuutta.

    T: Nimimerkki Jusban

  26. #146
    Olivier Gavetta Petri Piira's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2002
    Viestit
    2 768
    Viime lätkän MMMM-kisojen aikoihin levis FireFoxille ja Google Chromelle "Youtube unblocker" plugineihin linkkejä, joilla sai Youtubesta ohitettua erinäiset katselurajoitukset.

    Lienen tymhä, mut esim. Chromelle en Chromen plugin valikoimasta enää moista löytänyt? Jotenki en ihan viitsi noista 3rd party sivustoista tuollaista ladata, tiedä mitä paskaa sieltä koneelle tulee saastuttamaan.
    "An austronaut suit is spotted at the Peugeot pit, this means Jacques Villeneuve is ready for his first stint."

  27. #147
    Registered User of Talent FW08's Avatar
    Liittynyt
    Jul 2008
    Sijainti
    Behind the rabbit
    Viestit
    22 194
    Lainaa Alunperin kirjoittanut jaska Tarkastele viestiä
    Asentelin tuossa Win8n, päivityksenä Win7:n päälle. Kaikki meni muuten hyvin ja olen edelleen positiivisellä mielellä Win8:sta. Mutta yksi ihmetyttää, IE 10 ei asentunut mukana - samalla katosi kaikki vaimon bookmarkit, joka ei ole hyvä juttu.

    ... mutta mitenköhän tuon sais asennettua?
    Toi on paha. Vaimon bookmarkkien katoaminen on huonompi homma kuin omien.

    Edit.
    En nyt tosin ihan tajua tätä vellovaa Win 8 -innostusta.
    I find hope in your hate for me

  28. #148
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    19 351
    Lainaa Alunperin kirjoittanut FW08 Tarkastele viestiä
    En nyt tosin ihan tajua tätä vellovaa Win 8 -innostusta.
    En mäkään. Mitä olen kyseistä käyttistä kokeillut kaupassa niin on kyllä aivan totaalisen surkea ja kömpelö systeemi hiirellä käytettäväksi. Kosketusnäytön kanssa on eri juttu, mutta jostain syystä siihenkin on sisällytetty se työpöytä, jonka käyttäminen ilman hiirtä taas on aivan onnetonta. Samanlainen kasa paskaa kuin Vista.

  29. #149
    Ett silleen!!!!!!1 -mies jaska's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Sijainti
    kyrkslätt
    Viestit
    32 215
    Lainaa Alunperin kirjoittanut oldez Tarkastele viestiä
    En mäkään. Mitä olen kyseistä käyttistä kokeillut kaupassa niin on kyllä aivan totaalisen surkea ja kömpelö systeemi hiirellä käytettäväksi. Kosketusnäytön kanssa on eri juttu, mutta jostain syystä siihenkin on sisällytetty se työpöytä, jonka käyttäminen ilman hiirtä taas on aivan onnetonta. Samanlainen kasa paskaa kuin Vista.
    En kyllä ymmärrä miten tuon aloitusnäytön käyttäminen eroaa hiirellä ja kosketusnäytöllä. Ihan samalla lailla voit hiirellä klikata kuin sormella.

    Itse tykkään. Tosin (liian moni) ohjelma vielä käyttää sitä työpöytää...
    Poliisi kehottaa teitä noudattamaan nopeusrajoituksia, koska vähäinenkin ylinopeus on liikenneturvallisuusriski.
    Poliisi kirjeessään 12.12.2007, Ylinopeutta 1km/h


    Kolminkertainen F1-Forumin Vuoden törppö 2004&2005&2006

  30. #150
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    19 351
    Lainaa Alunperin kirjoittanut jaska Tarkastele viestiä
    En kyllä ymmärrä miten tuon aloitusnäytön käyttäminen eroaa hiirellä ja kosketusnäytöllä. Ihan samalla lailla voit hiirellä klikata kuin sormella.

    Itse tykkään. Tosin (liian moni) ohjelma vielä käyttää sitä työpöytää...
    Ei aloitusnäkymässä pitäisi olla tarvetta vierittää ruutua varsinkin kun nuo isot tiilet eivät välttämättä tarjoa mitään lisäinformaatiota. Nykynäytöt ja resoluutiot ovat niin isoja että kaikki tarvittavan pitäisi näkyä kerralla. Ei ole mitään tarvetta piilottaa kaikkea.

  31. #151
    Registered User of Talent FW08's Avatar
    Liittynyt
    Jul 2008
    Sijainti
    Behind the rabbit
    Viestit
    22 194
    Mun ihmetys ei liity varsinaisesti edes kasin ominaisuuksiin vaan siihen intoon, jolla sitä kovin moni kokeilemassa on.
    I find hope in your hate for me

  32. #152
    Ett silleen!!!!!!1 -mies jaska's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Sijainti
    kyrkslätt
    Viestit
    32 215
    Lainaa Alunperin kirjoittanut FW08 Tarkastele viestiä
    Mun ihmetys ei liity varsinaisesti edes kasin ominaisuuksiin vaan siihen intoon, jolla sitä kovin moni kokeilemassa on.
    No sen saa nyt ostettua halvalla ja moni ennakkoversioita kokeillut kehui sen olevan selkeästi nopeampi käyttää. Itse en vielä kauhean varmasti osaa sanoa, mutta varmaan ainakin pikkaisen...
    Poliisi kehottaa teitä noudattamaan nopeusrajoituksia, koska vähäinenkin ylinopeus on liikenneturvallisuusriski.
    Poliisi kirjeessään 12.12.2007, Ylinopeutta 1km/h


    Kolminkertainen F1-Forumin Vuoden törppö 2004&2005&2006

  33. #153
    Registered User of Talent FW08's Avatar
    Liittynyt
    Jul 2008
    Sijainti
    Behind the rabbit
    Viestit
    22 194
    Lainaa Alunperin kirjoittanut jaska Tarkastele viestiä
    No sen saa nyt ostettua halvalla ja moni ennakkoversioita kokeillut kehui sen olevan selkeästi nopeampi käyttää. Itse en vielä kauhean varmasti osaa sanoa, mutta varmaan ainakin pikkaisen...
    Itsellä kun on vihdoin seiskan muodossa suht vakaasti toimiva käyttis, joten en ihan kevyesti olisi sitä vaihtamassa betatestiversioon. Siksi ihmettelin.
    I find hope in your hate for me

  34. #154
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Kone vaihtui Samsungin läppäriin. Miten tässä saa nuo capslockin ilmoitukset pois? Veemäisesti pläjähtää keskelle ruutua ilmo kun capslockia painelen. Toki ei caps lock ole ainoa keino kirjoittaa isoja kirjaimia mutta sitä on vaan capsia tottunut käyttämään sitä varten niin että shiftin käyttö on yllättävän vaikeaa ainakin näin aluksi No, tottumiskysymys. Mutta edelleenkin jos täällä on toinen Samsung-läppärin omistaja niin neuvoa otetaan vastaan tuon caps-ilmon poistamiseksi.
    Viestiä on viimeksi muokannut Teme-84; 02.11.2012 12:12.
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  35. #155
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 929
    Yritä ettiä jostain semmonen valinta, ku "On Screen Display" tai "OSD" ja ota se pois päältä. Niistä näytön oikean alakulman kuvakkeista vois löytyä tai sitte Control Panelista.

  36. #156
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Ei löydy
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  37. #157
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 929
    Sanos vähä tarkemmin sitä mallia niin koitan kuukletella.

  38. #158
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  39. #159
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 929
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Ai toi oliki Windowsin ominaisuus, eikä Sampsunkin oma viritys.

    Kokeiles tota:
    Try this for Windows 7:

    Control Panel > icon view > Ease of Access Center > Make the Computer Easier to See >

    UNCHECK "Display a warning message when turning on a setting"

    OK
    http://h30434.www3.hp.com/t5/Noteboo...p/td-p/1253283

  40. #160
    Senior Member
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 804
    Itsellä on suomenkielinen käyttis ja ei vieläkään meinaa onnistua. Mutta pitäisi siis valita ohjauspaneelissa ikoninäkymä, mennä ilmeisestikin helppokäyttökeskukseen ja..
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

Viestien lähettämisen luvat

  • Et voi avata uusia ketjuja
  • Et voi vastata keskusteluihin
  • Et voi lähettää liitetiedostoja
  • Et voi muokata viestejäsi
  •  
© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö