F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Sivu 5 / 40 EnsimmäinenEnsimmäinen 123456789101112131415 ... ViimeisinViimeisin
Tulokset 161-200/1596

Ketju: Tyhmiä ja vähemmän tyhmiä kysymyksiä tietokoneista II

  1. #161
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Itsellä on suomenkielinen käyttis ja ei vieläkään meinaa onnistua. Mutta pitäisi siis valita ohjauspaneelissa ikoninäkymä, mennä ilmeisestikin helppokäyttökeskukseen ja..
    Win 8 sulla? Mut joo, ohjauspaneeli ja helppokäyttöön just. Sieltä suunnalta sen pitäs löytyä.

  2. #162
    Kemisti
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 773
    Ei kun seiska.
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  3. #163
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Sori, olen hieman huppelissa.

    Tuolla on rekisterin editointia vaativa ohje.

    Hi,
    this notification is handled by BTTray.exe process. You must edit the following registry entries to ged rid of this ugly alert:

    Press WinKey and type "regedit" > navigate to

    HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Widcomm > BTConfig > General > KeyIndication

    Change the value of "KeyIndication" from "1" to "0"

    Reboot..


    And the nasty notification is gone!
    ENJOY!
    http://answers.microsoft.com/en-us/w...3-63e869486180
    Viestiä on viimeksi muokannut markoj; 02.11.2012 16:26.

  4. #164
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Mä tein ton omille koneillekin, mutta enhän mä enää muistanu miten se tapahtu.

  5. #165
    Kemisti
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 773
    Ei löydy Widcommia tuosta polusta Olen koittanut noita antamasi linkin takaa löytyneitä muitakin vinkkejä mutta nekään ei tunnu auttavan. Pitää jatkaa paremmalla ajalla, nyt pitää lähteä pois koneelta muutamaksi tunniksi..
    Viestiä on viimeksi muokannut Teme-84; 02.11.2012 16:56.
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  6. #166
    . burb's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2002
    Viestit
    45 552
    Civ V kaatu. Viillänkö ranteet, virittelenkö kaulakiikun vai heitänkö naamaan kaikki pillerit mitä löytyy (D-vitamiinit ja kartonki buranaa)?

    Äkkiä!

  7. #167
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Teme-84 Tarkastele viestiä
    Kone vaihtui Samsungin läppäriin. Miten tässä saa nuo capslockin ilmoitukset pois? Veemäisesti pläjähtää keskelle ruutua ilmo kun capslockia painelen. Toki ei caps lock ole ainoa keino kirjoittaa isoja kirjaimia mutta sitä on vaan capsia tottunut käyttämään sitä varten niin että shiftin käyttö on yllättävän vaikeaa ainakin näin aluksi No, tottumiskysymys. Mutta edelleenkin jos täällä on toinen Samsung-läppärin omistaja niin neuvoa otetaan vastaan tuon caps-ilmon poistamiseksi.
    Ei suoraan sanottuna aavistustakaan, mutta parin minuutin kuukletuksen perusteella syynä on Samsung-softa nimeltään Easy Settings, joka on osa Easy Software Manageria. Tappamalla prosessin dmhkcore.exe (tai deinstalloimalla koko roskan) pääset noista eroon, mutta samalla lakkaavat toimimasta kaikki "erikoisnäppäimet" kuten mm. äänenvoimakkuun kontrollointi näppäimistön kautta.

    Etti tuo softa ja tsekkaa löytyykö asetuksista jotain, jolla uton sais pois päältä. Kuukletuksen perusteella jäi hieman semmoinen maku, että tuota on aika vaikea saada pois päältä ilman, että luovut samalla muista Samsungin erikoistoiminnoista.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  8. #168
    Kemisti
    Liittynyt
    Aug 2003
    Sijainti
    Kokkola
    Viestit
    3 773
    Joo no nuo erikoisnäppäimet on aikalailla turhia minulle. Äänenvoimakkuuden säätöön ei välttämättä tarvi erikoisnäppäimiä jos niin haluaa, kuin myöskään esim. näytön kirkkauden säätämiseen, ainakaan tässä. Kokeilee ensin tuota prosessin lopettamista ja jos se ei satu käyttöä haittaamaan millään tavalla niin sama vaikka nakkaa sitten koko softan mäkeen.

    Kiitoksia OoPee taas kerran
    " JA MIKALLA FANTASTINEN STARTTI!!! " Keke, Japani 1999

  9. #169
    Team 107 PeePee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 2001
    Sijainti
    Hyvinkää
    Viestit
    4 236
    Nyt alkoikin oma Samsungin näyttö sitten vilkkumaan. Vilkkuu parin kolmen sekunnin välein hetkellisesti mustana. Näyttö on kiinni Sony Vaiossa VGA-kaapelilla. Myös näytössä oleva sininen "on/off"-valo välkkyy samalla kun näyttö menee mustaksi.

    Onko ideoita, missä vika voisi olla vai pitääkö suunnata näyttökaupoille?
    "And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, competing to win."

    "En aja pelkästään sen takia, että ajaminen on hienoa. Se ei ole normaalia, jos ei tavoittele voittoa."

    Team 107

  10. #170
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut PeePee Tarkastele viestiä
    Nyt alkoikin oma Samsungin näyttö sitten vilkkumaan. Vilkkuu parin kolmen sekunnin välein hetkellisesti mustana. Näyttö on kiinni Sony Vaiossa VGA-kaapelilla. Myös näytössä oleva sininen "on/off"-valo välkkyy samalla kun näyttö menee mustaksi.

    Onko ideoita, missä vika voisi olla vai pitääkö suunnata näyttökaupoille?
    Kokeile toista kaapelia, kiinnitykset olet toivottavasti jo tsekannut. On/Off-valo vilkuu, kun näyttö ei saa signaalia. Jos vika ei ole kaapelissa, niin ennenkuin ryntäät ostamaan yhtään mitään, kannattaa testailla hieman ristiin (toimiiko mut laitteet tuon näytön kanssa, toimiiko Vaio muiden näyttöjen kanssa), vika kun voi näytön lisäksi olla myös läppärissä tai sen vga-outputissa.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  11. #171
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    18 994
    Lainaa Alunperin kirjoittanut OoPee Tarkastele viestiä
    Kokeile toista kaapelia, kiinnitykset olet toivottavasti jo tsekannut. On/Off-valo vilkuu, kun näyttö ei saa signaalia. Jos vika ei ole kaapelissa, niin ennenkuin ryntäät ostamaan yhtään mitään, kannattaa testailla hieman ristiin (toimiiko mut laitteet tuon näytön kanssa, toimiiko Vaio muiden näyttöjen kanssa), vika kun voi näytön lisäksi olla myös läppärissä tai sen vga-outputissa.
    Virtakaapeli/muuntajakin voi olla sökö.

  12. #172
    Senior Member Tolerantti's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Viestit
    4 704
    Jossakin Vapaan otsikossa kovasti ylistettiin ilmaista virustorjunta- ja palomuuriohjelmaa, joka on Windowsissa jotenkin valmiina. Jos oikein ymmärsin. Että kuulemma pyörii taustalla paljon sutjakammin kuin vaikka F-Secure.

    Niin mikähän ohjelma se mahtaa olla? Miten saa käyttöön? Missä Windowseissa se on?

  13. #173
    Poistunut tmoi's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2004
    Sijainti
    turkus
    Viestit
    18 697
    Näin jps "etädiagnosoi" henkilöä oikeinkirjoituksesta havaittavissa olevasta älykkyydestä.
    Ei, ei ole tarkoitus, eikä sitä liene kukaan käytäkään. Kuitenkin kielen käytöstä tai sen käyttämättömyydestä voi tehdä ja tulee väkisinkin tehtyä johtopäätöksiä kyseisen henkilän järjenjuoksusta.

  14. #174
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Tolerantti Tarkastele viestiä
    Jossakin Vapaan otsikossa kovasti ylistettiin ilmaista virustorjunta- ja palomuuriohjelmaa, joka on Windowsissa jotenkin valmiina. Jos oikein ymmärsin. Että kuulemma pyörii taustalla paljon sutjakammin kuin vaikka F-Secure.

    Niin mikähän ohjelma se mahtaa olla? Miten saa käyttöön? Missä Windowseissa se on?
    Ei soo valmiina kai missään, mutta ladattavissa tmoin linkistä ja toiminee kaikissa. Moon ollu tyytyväinen ja OoPeekin suositteli tota AntiVirin sijaan.

    edit: jaa, onki vain vista ja seiska. Noh. edit2: no XP kans.

  15. #175
    Tonttu
    Liittynyt
    Mar 2002
    Sijainti
    Tampere
    Viestit
    4 147
    Lainaa Alunperin kirjoittanut markoj Tarkastele viestiä
    Moon ollu tyytyväinen ja OoPeekin suositteli tota AntiVirin sijaan.

    edit: jaa, onki vain vista ja seiska. Noh. edit2: no XP kans.
    Voin suositella myös.

    Kasissahan tosiaan sitten onkin jo omat systeemit.

  16. #176
    Senior Member Tolerantti's Avatar
    Liittynyt
    Aug 2000
    Viestit
    4 704
    Kiitän tiedoista!

  17. #177
    . burb's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2002
    Viestit
    45 552
    Lainaa Alunperin kirjoittanut burb Tarkastele viestiä
    Civ V kaatu. Viillänkö ranteet, virittelenkö kaulakiikun vai heitänkö naamaan kaikki pillerit mitä löytyy (D-vitamiinit ja kartonki buranaa)?

    Äkkiä!
    Taas!
    Näillä spekseillä (valtioiden määrä, kartan laajuus, yksiköiden määrä) ei pitäis kellahtaa edes mun nuhapumppu. Mutta silti niin teki!
    Jotain muutoksia on tehty, nimittäin alkuvaiheessa peliä rullaa paremmin kuin aiemmin, mutta jossakin vaiheessa alkaa tökkimään ja sitten jumittaa.
    Tuon eka purkauksen jälkeen tää oli seuraava kerta kun edes kokeilin pelata. Ja saatana heti nurin. No ei heti, vaan pitkällisen sdragedis-hypnoottisen joukkojen sijoittelun jälkeen, just kun olin voittamassa! Olin!
    Luulenpa että Tieto on ostanut tuon lafkan.

  18. #178
    Alan Parsa sooda's Avatar
    Liittynyt
    Jan 2001
    Sijainti
    the real mid-west, Seinäjoki
    Viestit
    5 068

    XP:n työkalujen asetukset ei tuu

    Ollu muutaman kuukauden eli kauan sellainen vika että kun valitsee työkalut>tasetukset niin vain vilahtaa tuo ja katoaa samantien.
    Mikä vikana?
    Oon pohtinu sikana.
    Ei pirunkaan väliä muistaako oikein vai väärin. Pääasia että muistaa.

  19. #179
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Mä ainakaan en ymmärrä mitä sä tarkoitat. Tosin mulla on vain enkkuXP.

    Tools - Options? Mistä kohtaa? Mikä ohjelma? Mitkä ihmeen työkalut?

  20. #180
    Senior Member Dominic's Avatar
    Liittynyt
    Feb 2000
    Sijainti
    Turku
    Viestit
    47 746
    Liekö sood...sooseissa mies kirjoitellut?
    Which Seat can I take?

  21. #181
    Alan Parsa sooda's Avatar
    Liittynyt
    Jan 2001
    Sijainti
    the real mid-west, Seinäjoki
    Viestit
    5 068
    Ok. Siis pitääkö mun sanoa tuo asia hidastetusti? Tai parempi että luette sen tosi hitaasti.

    Kun haluan vaikka poistaa sivuhistorian, valitsen työkalut>asetukset ja sieltä poista sivuhistoria. Ja kun valitsen työkalut ja asetukset niin tämä luettelo vilahtaa näkyvissä niin hetken -ehkä kolme miljoonasosasekuntia etten millään ehdi osoittaa haluamaani kohtaa hiirellä saati sitten klikata. Joka kerta tullut huti. Olisikohan jossain saatavana lämpöhakuisuusominaisuudella varustettua hiirtä? Nasalla vois olla muttei ne myy. Siis oikein tosi. Vaivannut kuukauden.
    Ei pirunkaan väliä muistaako oikein vai väärin. Pääasia että muistaa.

  22. #182
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Lainaa Alunperin kirjoittanut sooda Tarkastele viestiä
    Ok. Siis pitääkö mun sanoa tuo asia hidastetusti? Tai parempi että luette sen tosi hitaasti.

    Kun haluan vaikka poistaa sivuhistorian, valitsen työkalut>asetukset ja sieltä poista sivuhistoria. Ja kun valitsen työkalut ja asetukset niin tämä luettelo vilahtaa näkyvissä niin hetken -ehkä kolme miljoonasosasekuntia etten millään ehdi osoittaa haluamaani kohtaa hiirellä saati sitten klikata. Joka kerta tullut huti. Olisikohan jossain saatavana lämpöhakuisuusominaisuudella varustettua hiirtä? Nasalla vois olla muttei ne myy. Siis oikein tosi. Vaivannut kuukauden.
    Nyt tuli sen verran vihjeitä, että arvelen kyseessä olevan Internet Explorerin. Sehän on internet selain, joka on eräs mm. Windows XP -nimisen käyttöjärjestelmän oletusasennuksen sisältämistä ohjelmista.

    En osaa auttaa. OoPee -nimimerkki saattaisi kyetä avustamiseen asian tiimoilta.

  23. #183
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut sooda Tarkastele viestiä
    Ok. Siis pitääkö mun sanoa tuo asia hidastetusti? Tai parempi että luette sen tosi hitaasti.

    Kun haluan vaikka poistaa sivuhistorian, valitsen työkalut>asetukset ja sieltä poista sivuhistoria. Ja kun valitsen työkalut ja asetukset niin tämä luettelo vilahtaa näkyvissä niin hetken -ehkä kolme miljoonasosasekuntia etten millään ehdi osoittaa haluamaani kohtaa hiirellä saati sitten klikata. Joka kerta tullut huti. Olisikohan jossain saatavana lämpöhakuisuusominaisuudella varustettua hiirtä? Nasalla vois olla muttei ne myy. Siis oikein tosi. Vaivannut kuukauden.
    Onko mitään eroa käyttäytymisessä, jos käynnistät sieltäkäsin asetukset komennolla inetcpl.cpl ? (windows namiska + r avaa ja sinne tuo komento)

    Onko sulla asennettuna IE:hen jotain lisäpalikoita kuten ask toolbar tai muita vastaavia asennettujen ohjelmien mukana kylkiäisenä tulleita skeidoja? Voisit kokeilla avata IE:n safe modessa (eli ilman add oneja). Tämä tapahtuu komennolla iexplore –extoff.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  24. #184
    Nuori ikäisekseen OoPee's Avatar
    Liittynyt
    Jun 1999
    Sijainti
    Far enough
    Viestit
    81 477
    Lainaa Alunperin kirjoittanut markoj Tarkastele viestiä
    OoPee -nimimerkki saattaisi kyetä avustamiseen asian tiimoilta.
    En ole moiseen ongelmaan koskaan törmännyt, joten arvailuksihan tämä multakin menee.
    "Hulluuden puhtain muoto on jättää kaikki ennalleen ja kuitenkin samalla toivoa, että jotain muuttuisi"

  25. #185
    Next door to Alice Runar ja Kyllikki's Avatar
    Liittynyt
    Apr 2000
    Sijainti
    Suami
    Viestit
    45 668
    Joku pöpö, en muista mikä, ainakin aiheuttaa selaimessa tuollaista käytöstä kuin sooda kuvaili. Siksi, koska se muuttaa selaimen asetuksia ja estää tuolla tavalla niiden muuttamisen takaisin. SpyBot vois olla kova sana ajaa. Tai Malwarebytesin se...AntiMalware tms.
    joillekin todellisuutta jo tänään (itse kuulun tähän ryhmään), mutta massoille vasta tulevaisuutta.

    T: Nimimerkki Jusban

  26. #186
    Senior Member oldez's Avatar
    Liittynyt
    Mar 2003
    Viestit
    18 994
    Lainaa Alunperin kirjoittanut OoPee Tarkastele viestiä
    Onko mitään eroa käyttäytymisessä, jos käynnistät sieltäkäsin asetukset komennolla inetcpl.cpl ? (windows namiska + r avaa ja sinne tuo komento)
    Mene tonne ja tyhjennä IE:n välimuisti.

  27. #187
    Alan Parsa sooda's Avatar
    Liittynyt
    Jan 2001
    Sijainti
    the real mid-west, Seinäjoki
    Viestit
    5 068
    Toimii! Kiits!!! Onko muuten kukaan päivittäny XP:tä kasiin? Aika halpa olis nyt tammikuulle asti.
    Ei pirunkaan väliä muistaako oikein vai väärin. Pääasia että muistaa.

  28. #188
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 262
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Aspire-läppärissä on (jo muutaman kuukauden ollu) sama vika, joka on kuvattu tässä. Kyseessä on siis jonkinlainen kylmäjuotoksesta johtuva valmistusvirhe emolevyssä. Ketjussa nimim. icesave ehdottaa seuraavaa, laajaa kannatusta saanutta ratkaisua:

    Tekis mieli kokeilla, mutta menisköhän tuo jo hölmöläisten hommaksi?
    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Kävipäs hassusti. Päätin ennen tuota uunitemppua vielä poistaa kesällä asentamani Windows 8 CS:n rinnakkaiselta kiintolevyltä ihan vaan kokeillakseni oisko sillä mitään vaikutusta. Nyt kone käynnistyy jokaisella yrityksellä.
    Vista päivitti äsken itsensä ja pyysi uudelleenkäynnistystä, jonka jälkeen sama rumba alkoi. Täytyypä kokeilla edellistä toimivaa kokoonpanoa, kunhan tuon saa taas käyntiin...
    En ole juuri nyt paikalla.

  29. #189
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 262

    Arrow

    Suivaannuin tuohon nyt niin, että kävin jo hakemassa Gigantista halpis-Lenovon tilalle. Aivoiksi projektorillehan tuo tulee, joten erityisesti nuo HDMI- ja USB3.0-liitännät ovat tervetullut lisäominaisuus.
    En ole juuri nyt paikalla.

  30. #190
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 262

    Arrow

    Sain taas tuon vanhan läppärin käyntiin ja käynnistin viimeisellä toimivalla kokoonpanolla. Nyt taas toimii kuin ei mitään vikaa ois koskaan ollutkaan. Vittu mä sanon...
    En ole juuri nyt paikalla.

  31. #191
    Luonnollisesti. Balthazar's Avatar
    Liittynyt
    Nov 2000
    Sijainti
    Boogie Street
    Viestit
    13 262

    Arrow

    Lainaa Alunperin kirjoittanut Balthazar Tarkastele viestiä
    Sain taas tuon vanhan läppärin käyntiin ja käynnistin viimeisellä toimivalla kokoonpanolla. Nyt taas toimii kuin ei mitään vikaa ois koskaan ollutkaan. Vittu mä sanon...
    Ja nyt tais sitten kosahtaa lopullisesti. Huomenna uusi läppäri paketista lauteille.
    En ole juuri nyt paikalla.

  32. #192
    Banjottu kouvotsvoni's Avatar
    Liittynyt
    Jan 1999
    Sijainti
    Corsica
    Viestit
    89 186
    Kannatti taas päivittää Windows XP:tä. Nyt tuntuu käynnistyminen olevan hitaampi. Pähkää aloituksessa pelkkää taustakuvaa näyttäen ja sitten on Käynnistä-valikosta kadonneet eniten käytetyt ohjelmat, eikä niitä tule takaisin. Pitää sitten säätää jostain jotain vai perua päivitykset?
    Ideologia on todella menestyksekäs silloin, kun jopa tosiasiat, jotka näyttävät ensisilmäyksellä vastustavan sitä, alkavat toimia sitä tukevina argumentteina.

  33. #193
    I am fabulous! ToXiCiTy's Avatar
    Liittynyt
    Apr 2008
    Sijainti
    Järvenpää
    Viestit
    15 882
    Juu. Upgrade.
    Halls of justice painted green, money talking. Power wolves beset your door hear them stalking.Soon you'll please their appetite they devour. Hammer of justice crushes you overpower

  34. #194
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Onkohan mitenkään mahdollista saada XP:stä (laiton kopio) sellaista, että se pysys edes jonku aikaa käyttökuntoisena tapauksessa, jossa ainut käyttäjä on ummikko idiootti ja vierailee lähinnä porno- ja deittisivuilla. Yleensä vielä änkyräkännissä. Mitä nyt tuupista musaa kuuntelee välillä. Tällä hetkellä koneessa on autom. päivitykset, antivir ja malwarebyte (jota minä käytän paikalla piipahtaessa), mutta koska käyttäjä on idiootti niin ei nuokaan tietenkään toimi kuten pitäs, kun pitäs tietää uhan tullessa mitä ohjelman vaihtoehtoa pitää napsauttaa hiirellä. MS:n SE:tä en laittanu, kun se vaatis aitoustarkistuksen läpimenon, eikä mulla oo innostusta alkaa noita kiertämään.

    Viisainta taitas olla vaihtaa käyttis Ubuntuun ja antaa tolle vain normikäyttäjän oikeudet. Mutta ei se tietenkään osais sitä käyttää.

  35. #195
    Registered User of Talent FW08's Avatar
    Liittynyt
    Jul 2008
    Sijainti
    Behind the rabbit
    Viestit
    22 194
    Osta sille Jallun tilaus ja vie deitti-ilmosivu iItalehdestä.
    I find hope in your hate for me

  36. #196
    Soldiers of Antisthenes Renngeist's Avatar
    Liittynyt
    Apr 2009
    Sijainti
    Syylien välissä
    Viestit
    18 072
    Renngeist pahoittelee sanomisiaan ja pitää päivän tauon.
    Viestiä on viimeksi muokannut Moderaattorit; 25.12.2012 16:35.
    "Ei mennä sinne alapäähän, sielläkin on tiukkaa."
    - Jari Litmanen

  37. #197
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Yritin pistää report postia yllä olevista asiattomuuksista ja rianauksista, mutta database antoi erroria. Toivon ylläpidon tarttuvan tuollaiseen kirjoitteluun, mitä pikimmiten.

  38. #198
    Alan Parsa sooda's Avatar
    Liittynyt
    Jan 2001
    Sijainti
    the real mid-west, Seinäjoki
    Viestit
    5 068

    Adobe Flash Player

    Miten saan pois Adobe Flash Player videoihin pesiytyneen jutskan. Keskelle kuvaruutua tulee ilmoitus että Adobe Flash Player haluaa tallentaa tietoja koneellesi. Vaihtoehtoja salli ja estä. Fidu jos se kysyisikin vain kerran mutta viis kertaa Youtubevideon aikana pomppaa esiin. Eikä lähde ekalla klikkauksella pois. Oon siis painanut "estä" nappia. Mitä haittaa on jos hyväksyy? Painoin Kinksin kipaleita kuunnellessa salli nappia mutta eipä aikaakaan kun se kysyi taas.
    Ei pirunkaan väliä muistaako oikein vai väärin. Pääasia että muistaa.

  39. #199
    Custom User markoj's Avatar
    Liittynyt
    Dec 1998
    Viestit
    38 299
    Klikkaa siinä video päällä oikealla hiiren napilla aukeavasta valikosta "Global Settings" ja valitse sieltä "Allow sites to save information on this computer". Ohjauspaneelista löytyy samat asetukset Flash Player -ikonin takaa. Tuosta ei ole mitään varsinaista vaaraa.

    Tuon tapanen jutska
    http://www.macromedia.com/support/do...manager02.html

    Välilehdissä on muitakin asetuksia kuten kamera ja mikrofoni ja ne kannattaa laittaa deny, ellet halua näkyä ja kuulua koko internetille.

  40. #200
    Alan Parsa sooda's Avatar
    Liittynyt
    Jan 2001
    Sijainti
    the real mid-west, Seinäjoki
    Viestit
    5 068
    Kiitokset. Suuret.
    Ei pirunkaan väliä muistaako oikein vai väärin. Pääasia että muistaa.

Viestien lähettämisen luvat

  • Et voi avata uusia ketjuja
  • Et voi vastata keskusteluihin
  • Et voi lähettää liitetiedostoja
  • Et voi muokata viestejäsi
  •  
© F1-Forum - sivuinfo - email