F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Sivu 1 / 17 1234567891011 ... ViimeisinViimeisin
Tulokset 1-40/667

Ketju: MTV3 & MTV MAX & Katsomo F1-kaudella 2016

 1. #1
  Hitain hämäläinen
  Liittynyt
  Feb 2004
  Viestit
  2 449

  MTV3 & MTV MAX & Katsomo F1-kaudella 2016

  Avataanpa tämä sitten...

  Vielä ei ole tietoa tämän kauden F1-lähetyksistä, kuin että Maikkari näyttää tuttuun tapaan kaikki kisat. Viime vuonna tammikuun puolessa välissä MTV kysyi vanhoilta Katsomo-asiakkailta käyttökokemuksia ja sopivaa hintaa F1-lähetyksille. Toivottavasti tänäkin vuonna F1-paketin voi ostaa erikseen ilman Total-pakettia, ja että hinta on alle 100€.

  Oletettavasti kaava on sama, eli Oskari Saari selostaa ja vaihtuvina kommentaattoreina ovat Mika Salo, Toni Vilander ja Ossi Oikarinen. Timo Pulkkinen lienee jälleen jokaisessa kisassa varikolla. GP2 ja GP3 -kisoissa kuultanee Aaro Vainiota, jos kisat selostetaan Pasilasta (en ihmettele vaikka Suomesta selostettujen kisojen määrä nousisi).

  Viimeisimpänä uutisena tuli tämä.
  Ferrari pisti kuljettajansa uusiksi – Toni Vilander vaihtaa sarjaa
  Le Mansin luokkavoittoa ja maailmanmestaruuttakin Ferrarin kanssa juhlinut Vilander kisaa ensi vuonna Amerikan mantereella IMSA SportsCar-sarjassa. Vilander saa ajoparikseen kokeneen F1-kehäketun Giancarlo Fisichellan.
  http://www.suomif1.com/2016/01/ferra...aihtaa-sarjaa/
  Vilander ei siis omien ajojen takia voi olla kommentaattorina ainakaan seuraavissa kisoissa:
  • Australia -> Sebring 19.3.
  • Kiina -> Long Beach 16.4.
  • Sotshi -> Laguna Seca 1.5.
  • Red Bull Ring -> Watkins Glen 3.7.
  • Silverstone -> Mosport 10.7.
  • Hungaroring -> Lime Rock Park 23.7.
  • Spa -> Virginia 28.8.
  • Singapore -> Austin 17.7.
  • Sepang -> Road Atlanta 1.10.

  Harmi, että Vilanderilla on noin paljon päällekkäisyyksiä. Toivottavasti Salo suostuu tuuraamaan noissa kisoissa (todennäköisesti suuri osa selostetaan silloin Pasilasta).

 2. #2
  . burb's Avatar
  Liittynyt
  Feb 2002
  Viestit
  46 205
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Hakkis Tarkastele viestiä
  Vilander ei siis omien ajojen takia voi olla kommentaattorina ainakaan seuraavissa kisoissa:
  Baku (nimellä Euroopan GP... ) jää myös Vilanderilta selostamatta, osallistuu Maikkarin mukaan Le Mansiin.

 3. #3
  Registered User
  Liittynyt
  Mar 2009
  Viestit
  1 493
  http://www.iltasanomat.fi/formula1/a...182608326.html

  Maikkari on potkinut Timo Pulkkisen pois formulalähetyksistä ja tilalle tulee Mervi Kallio, joka on muun muassa miesten lätkän MM-kisojen studioissa ollut.

  En oikein tiedä mitä ajatella. Toki Timoa ihan aiheesta ollaan kritisoitu, mutta ei tuo Kallio jotenkin tunnu vain oikealta sinne varikolle. Tietääköhän edes muita kuin Kimin ja Bottaksen...
  Toki tekemällä oppii ja pikkuhiljaa kisojen edetessä oppii rutiinit ja ihmiset, mutta näen jo silmissäni tilanteen jossa tulee komento käydä ottamassa vaikka Rob Smedley haastatteluun ja Mervi miettii kuka se näistä on.

 4. #4
  Hitain hämäläinen
  Liittynyt
  Feb 2004
  Viestit
  2 449
  Pulkkisen Timppa sitten hyllytettiin ja tilalle tulee Mervi Kallio.

  Toimittaja Timo Pulkkinen on saanut lähteä MTV:n formulalähetyksistä. Pulkkinen on työskennellyt F1-lähetyksissä varikkotoimittajana sekä mm. selostajana F1-harjoituksissa ja GP2-sarjan kisoissa.

  MTV ilmoitti ennen joulua Pulkkiselle, ettei hänen ammattitaitoaan enää tarvita.

  – Ilmoitus tuli minulle ihan puun takaa hieman ennen joulua. Hetken pureskeluani asiaa ajattelin, että tässä on sitten jokin tarkoitus, 15 vuotta formulakisoja kiertänyt ja peräti 245 Grand Prix -kisassa työskennellyt Pulkkinen sanoo.

  Ilta-Sanomien tietojen mukaan Pulkkisen korvaa varikolla toimittaja Mervi Kallio.
  http://www.iltasanomat.fi/formula1/a...182608326.html
  Ihan kunnioitettavan rupeaman Pulkkinen teki F1:sten parissa, eli siitä hatunnosto. Ehkä kuitenkin äänessä oli kuultavissa pientä leipiintymistä työhön, ja epävarma englannin osaaminen tuottivat myötähäpeää. Silti, etenkin Eki ja Timppa -kaksikko kuuluu suomalaiseen TV-historiaan. Lukemattomia tunteja heitä kuunnelleena harjoituksissa voin sanoa, että Timoa tulee ikävä.
  Vähemmän ikävä tulee "Mul on täs Pirellin Paul Hembery: Sou Pool, vot aar joor ikspekteissöns foor te reis?"

  Saa nähdä onko Kallio ainoa joka reissaa kauden jokaisessa kisassa, vai onko MTV saanut rahaa tarpeeksi koko tiimin lähettämiselle maailmanympäri. Kaikki GP2 ja GP3-kisat selostanee ilmeisemmin Oskari Saari.


  EDIT: ferrarkimir ehti ensin
  Viestiä on viimeksi muokannut Hakkis; 19.01.2016 14:10.

 5. #5
  Wild Animal
  Liittynyt
  Sep 2003
  Sijainti
  högholmen
  Viestit
  153
  Minulla taas ei tule Timppaa ikävä. Tuotti kyllä myötähäpeää kuunnella sitä samaa jargonia joka kerta gridillä. Vilander puolestaan loistokaveri tuohon hommaan. Harmi kun ei joka kisaan ehdi.

  Tuosta Mervi Kalliosta sen verran että vaikka ei mikään lajiniilo olisikaan niin tekemällä oppii.

  Toivottavasti kielitaito on parempi kuin Timpalla.

 6. #6
  Registered User
  Liittynyt
  Mar 2009
  Viestit
  1 493
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Digru Tarkastele viestiä
  Tuosta Mervi Kalliosta sen verran että vaikka ei mikään lajiniilo olisikaan niin tekemällä oppii.

  Toivottavasti kielitaito on parempi kuin Timpalla.
  Juonsi ainakin jonkun CHL(lätkää) lohkoarvonnan englanniksi ja ihan hyvin kyllä puhui. Paljon parempi kuin Timpan kielitaito, joka oli kyllä käsittämättömän huono siihen nähden kuinka paljon joutui matkustelemaan ja olemaan noissa ympyröissä, niin luulisi englannin ja sen "formula jargonin" olleen paremmin hallussa mutta ei.

  Hetken kun nyt on sulatellut, niin ei tuo Mervi välttämättä huono haku kyllä ole.

 7. #7
  User JoneZi's Avatar
  Liittynyt
  Mar 2012
  Viestit
  5 779
  Harmi että ralli-Anette ei ole enää mtv:n palveluksessa. Olisi jo vuosia sitten voinut liittyä f1-tiimiin. Kalliosta taas en osaa sanoa mitään. Tamikornerissa oli bimbon roolissa ja muuta ei ole tulosruudun lisäksi tainnut tv:ssä tehdä?

 8. #8
  Registered User
  Liittynyt
  Nov 2009
  Viestit
  11 931
  Tavallaan ei niin yllätys, mutta tavallaan silti yllätys kuitenkin.

  Timpalle olisin ehkä odottanut 1-5 vuoden sisällä poistumista tämän vuoden jälkeen, mutta en juuri nyt. Tosin kulunut vuosi meni juhlavuotena jo viime vuoden eli kahden vuoden ajan on ollut todella huonosti menneet nuo kommentoinnit ja selostukset. Pitkään toki yleensäkin jo huonosti, mutta ilmeisesti jonkinlainen väsyminen ja kyllästyminen oli jatkuvan jännittämisen lisäksi lopultakin riittävä jopa Maikkarin johtohenkilöille formulalähetyksistä puhuttaessa eli palaute ilmeisesti toimi.

  Tosin Timpan osalta kaipaamaan jäi sinällään sitä leppoisuutta ja myös sitä joskus harvoin osunutta järkevää sanontaa jolloin oli jopa oikeassa itse toisin kuin Oskari Saari ja ajoittain Timppa oli selvemmin oikeassa kuin itse Erkki Mustakari. F1-puolella näin siis. GP2 ja GP3-selostukset ovat tosin olleet aina aika huonoja Timpalta vaikka jälleen kerran huonontuminen alkoi näkyä noin 5 vuotta sitten jolloin alkoi esiintyä jatkuvaa menemistä joko kellolle tai sitten oli tylsä kilpailu ellei sitten aivan koko ajan ollut jotakin tapahtumaa radalla.

  Pulkkisen pojista vanhemmalla on kuitenkin erittäin paljon kokemusta, mutta kokemus olisi pitänyt hyödyntää toisella tavalla tai ainakin miehen olisi pitänyt mukautua muuttuvaan toimeen. Timppa kuitenkin on tiettävästi toiseksi eniten tai ainakin enimpien kilpailuja jollakin tavalla paikan päällä seuranneiden henkilöiden joukossa ellei sitten Kyllöstä, Mustakaria tai kirjoittavia lehtimiehiä lasketa mukaan. Oskukin on nousemassa aivan pian eniten kilpailuja selostaneimman miehen paikalle. Ainakin mikäli jatkaa juuri tehdyn uuden sopimuskauden loppuun.

  Timpan siirtyminen MotorSportiin voi olla ehkä vain hyvä asia kun ei tule niin hirveästi matkustamista ja mikäli tulee niin voi keskittyä helpommin omaan tekemiseensä ja enemmän elämän leipätyöhönkin nuoruuden Indycar-innostusta huomioimatta eli ralleihin ja niistä raportointiin.

  Mitä Merviin taas tulee niin lähinnä on jäänyt mieleen Tulosruudusta tai Sport Uutisista. Toki on toimittanut kuluneina vuosina Monacon juttuja, mutta välillä tuntui menevän höpinöiksi ja parasta oli joskus Häkkisen Mikan kanssa toimitettu juttu josta tuntui jäävän lähinnä mieleen vähän muut asiat kuin itse juttu. Olisi voinut heittää, että heiluikohan jutun päätteeksi peitto kun oli niin kylmä jahdin kannella?
  Viestiä on viimeksi muokannut CCMK; 19.01.2016 14:50.

 9. #9
  Hitain hämäläinen
  Liittynyt
  Feb 2004
  Viestit
  2 449
  Hieman off-topiccina. Toivottavasti Pulkkisen persti YLEllä ja Sasha Ikosen rooli urheilun toimituspäällikkönä tarkoittaa sitä, että YLE näyttää entistä enemmän moottoriurheilua kanavallaan. Nimenomaan suoria lähetyksiä kaipaan. Pelkkä parinkymmenen minuutin MotorSport makasiini on tylsä formaatti, ja ohjelma sisältää yleensä vain Enduroa ja mainoskuvia F1-autoista (koska eivät saa näyttää kaupallista videomateriaalia F1-kisoista). Ehkä suoria rallicross-lähetyksiä tai vaikka F3-kisoja Areenassa? Pitääpä laittaa palautetta.

 10. #10
  Registered User K. August's Avatar
  Liittynyt
  Nov 2010
  Viestit
  2 371
  Kyllä kai tuolla osastolla tarvetta vaihdolle oli, ei Pulkkinen roolissaan oikein vakuuttanut.

  Mutta Mervi Kallio tilalle. Nyt tulee kyllä tunne kiintiönaisesta. Ja vieläpä väärässä roolissa. Varikkotoimittajalla pitäis olla vahva tuntemus lajista, mitä Mervi ei kyllä ainakaan vielä erityisemmin ole osoittanut. Olisivat laittaneet ensiksi vaikka opettelemaan studioemäntänä, ja ottaneet varikolle jonkun lajiin perehtyneen vaikka talon ulkopuolelta.

  No, enpä tiedä kuinka moni hankkii/jättää hankkimatta kanavapaketin selostustiimin perusteella. Eipä oikein muita varmoja keinoja F1:n katsomiseen Suomessa ole; lähinnä sopivan maan VPN:n hankkiminen. Ja itselle ihan sama; F1:n takia en maksa maltaita Maikkarin kanavista.
  Twitter: @FINdyCar

 11. #11
  Registered User ProjectMaster's Avatar
  Liittynyt
  Dec 2013
  Viestit
  1 577
  Olen pettynyt. Maikkarin F1-formaattiin kuuluu Pulkkisen huumorinurkkaus
  #ForzaJules

 12. #12
  Senior Member jupla's Avatar
  Liittynyt
  Jun 2005
  Sijainti
  Kurjala
  Viestit
  12 366
  Lainaa Alunperin kirjoittanut ProjectMaster Tarkastele viestiä
  Olen pettynyt. Maikkarin F1-formaattiin kuuluu Pulkkisen huumorinurkkaus
  Ehkä GP2 ja GP3 -kisoihin saadaan oikea selostaja. Kallio sitä tuskin on, vaikka olisi Mikan sisko ja Ismon pojantyttö.
  Yhtenä päivänä kuollaan, muina päivinä pelätään

 13. #13
  Registered User uuci's Avatar
  Liittynyt
  May 2010
  Viestit
  3 073
  Toivottavasti ei Kallio sentään harkkoja selosta.
  Pessimisti ei pety.

 14. #14
  Senior Member trotwood's Avatar
  Liittynyt
  Jan 2007
  Viestit
  282
  Toivottavasti tämä ei nyt tarkoita sitä, että harjoituksia ei enää näytetä tai selosteta lainkaan. Tai sitten maikkari tekee perinteiset. Pistää täksi kaudeksi jonkun mistään mitään tietämättömän naisen "selostamaan" ne, ja sitten vuoden päästä todetaan, että harjoituksilla ei enää ole katsojia, joten ei kannata esittää. Voidaan laittaa virittäjien 19. uusinta siihen spottiin.

 15. #15
  Registered User
  Liittynyt
  Mar 2009
  Viestit
  898
  Jahas, vai näin. No Timpalle hyvää jatkoa uusiin haasteisiin YLE:llä.

  Mutta että Mervi Kallio, ei sattana nyt oikeen kuulosta hyvältä valinnalta tämä.

  Ja toisekseen, Maikkarin pelleilyt tietäen, niin saattavat keksiä ihan mitä tahansa lähetysten suhteen.
  Vrt. ennennäkemätön panostus tämän kauden Valioliigan televisiointiin tarkoitti nauhoitetuja studiolähetyksiä, joka oli jo aikamoinen rimanalitus sinänsä.

 16. #16
  Senior Member Zervuska Haidis's Avatar
  Liittynyt
  Jan 2007
  Sijainti
  Sivulla viisi
  Viestit
  12 537
  Lainaa Alunperin kirjoittanut CCMK Tarkastele viestiä
  Ajoittain Timppa oli selvemmin oikeassa kuin itse Erkki Mustakari.
  Tämä on aivan valtava meriitti.

 17. #17
  Hippi ja juntti Albert Oil's Avatar
  Liittynyt
  Feb 2000
  Sijainti
  Korviesi välissä
  Viestit
  55 391
  Siis ette kai te tosissanne väitä, että Kallio on huono vain siksi, että on nainen? Annetaas nyt Mervin tehdä hommansa ensin, katsotaan siinä heinäkuun paikkeilla miten sujuu.
  Mun mielestä kuka tahansa olisi parempi kuin Pulkkinen - minä tietysti ensisijaisesti. Harkitsen jopa Maikkaripaketin hommaamista, vaikka jo pyhästi itselleni lupasin, että tänä vuonna forpit katsotaan jostain muualta.
  Maailma tapahtuu vaikka et olisi siitä mitään mieltä.

 18. #18
  Hirvimettällä Jabsu's Avatar
  Liittynyt
  Jan 2013
  Viestit
  4 757
  Itseäni häiritsee Mervi Kallion ässävika. Jääkiekkolähetyksissä on häirinnyt pahasti. Kallio oli muutama vuosi sitten Monacossa, hastatteli asiantuntujana ollutta Mika Häkkistä. En muista yhtään miten tuo reissu häneltä meni.

 19. #19
  Registered User uuci's Avatar
  Liittynyt
  May 2010
  Viestit
  3 073
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Jabsu Tarkastele viestiä
  Itseäni häiritsee Mervi Kallion ässävika. Jääkiekkolähetyksissä on häirinnyt pahasti. Kallio oli muutama vuosi sitten Monacossa, hastatteli asiantuntujana ollutta Mika Häkkistä. En muista yhtään miten tuo reissu häneltä meni.
  Itse ainakin muistan sen, kun hän laitutti jonkun jonninjoutavan pätkän kesken Monacon aika-ajojen.
  Pessimisti ei pety.

 20. #20
  Hitain hämäläinen
  Liittynyt
  Feb 2004
  Viestit
  2 449
  Hmm...
  Pulkkinen: - He katsoivat, että he alkavat tehdä lähetyksiä jollain toisella tyylillä. Mä sanoin sitten, että se on ihan fine. Ei sota yhtä miestä kaipaa.

  MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero kommentoi Pulkkiselle annettuja lähtöpasseja lyhyesti.

  - Erinomaista työtä tehnyt Pulkkinen osaa asiansa erittäin hyvin, mutta nyt kun uudistetaan, niin uudistetaan myös vähän tiimiä. Me tullaan myöhemmin julki sen kanssa, miten meidän ohjelmisto ylipäätään muuttuu, Autero kertoo.
  http://www.iltalehti.fi/formulat/201...81899_fo.shtml
  Huolestuttaa mitä sieltä on tulossa. Twitter-kilpailuja? Hamiltonin tyylivihjeet? Don Tammisen kravattishowta? Veikkaus-corneria? Putous-hahmoja F1-kuskeina? Läpi lähetyksen seurataan 5min välein jotain F1-studiota, jossa vieraileva yleisö seuraa livenä kisaa ja antaa kommentteja suomalaisten edesottamuksille?

 21. #21
  Senior Member Zervuska Haidis's Avatar
  Liittynyt
  Jan 2007
  Sijainti
  Sivulla viisi
  Viestit
  12 537
  Ehkä Maikkari säästää ja vetää ilman selostusta koko kauden? Harkitsisin paketin hankkimista.

 22. #22
  Registered User ProjectMaster's Avatar
  Liittynyt
  Dec 2013
  Viestit
  1 577
  Ei lupaa hyvää...
  #ForzaJules

 23. #23
  Registered User K. August's Avatar
  Liittynyt
  Nov 2010
  Viestit
  2 371
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Albert Oil Tarkastele viestiä
  Siis ette kai te tosissanne väitä, että Kallio on huono vain siksi, että on nainen? Annetaas nyt Mervin tehdä hommansa ensin, katsotaan siinä heinäkuun paikkeilla miten sujuu.
  Mun mielestä kuka tahansa olisi parempi kuin Pulkkinen - minä tietysti ensisijaisesti. Harkitsen jopa Maikkaripaketin hommaamista, vaikka jo pyhästi itselleni lupasin, että tänä vuonna forpit katsotaan jostain muualta.
  Kun Merviä kiintiönaiseksi kutsuin, niin vastaan nyt tähän.

  En tarkoita, etteikö nainen voisi olla hyvä varikkotoimittaja. Kyllä sellaisia on, esim. Kelli Stavast NBC:n NASCAR-lähetyksissä tai Louise Beckett FIA WEC -lähetyksissä.

  Mutta enpä ole Mervistä saanut kuvaa erityisenä autourheiluihmisenä. Ja teknisen luonteensa takia autourheilu ei varmastikaan ole helpoin laji vähemmän perehtyneelle.

  Toki, voihan Maikkarin toimituksesta olla vaikea löytää ketään enemmän autourheiluihmistä. Eipä esim. Teemu Niikko toi Toni Immonenkaan kovin vakuuttavalta olisi kuulostanut.

  Lainaa Alunperin kirjoittanut Jabsu Tarkastele viestiä
  Itseäni häiritsee Mervi Kallion ässävika. Jääkiekkolähetyksissä on häirinnyt pahasti. Kallio oli muutama vuosi sitten Monacossa, hastatteli asiantuntujana ollutta Mika Häkkistä. En muista yhtään miten tuo reissu häneltä meni.
  Enemmän mulle jäi kuva, että oli Monacoon viety seurapiiritoimittajaksi.
  Twitter: @FINdyCar

 24. #24
  Registered User uuci's Avatar
  Liittynyt
  May 2010
  Viestit
  3 073
  Tänään kun meni Twitter nurin, niin olisi hienoa että joskus menisi F1-ennakkolähetyksen aikaan Twitter ja Facebook nurin, niin olisi kiva nähdä miten menee sekaisin touhut, kun ei ole some käytössä.
  Pessimisti ei pety.

 25. #25
  Banned
  Liittynyt
  Jan 2016
  Viestit
  5
  Eipäs tule timppaa ikävä yhtään, vaikka kunnioitettava ura takana. Olikin jo aika vaihtaa.

 26. #26
  Elämäntapaintiaani
  Liittynyt
  Jun 2008
  Viestit
  4 436
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Zervuska Haidis Tarkastele viestiä
  Ehkä Maikkari säästää ja vetää ilman selostusta koko kauden? Harkitsisin paketin hankkimista.
  Tai sitten nauhalta Kyllösen 90-luvun selostuksia livekuvan päälle? Studiossa voisi joku harjoittelija napsutella Kyllönen-soundboardista aina tilanteeseen sopivat replat kun tapahtuu ohitus, ulosajo, kolari ja varikkokäynti.

  Vaikka usein Timppaa kärkkäästi kritisoinkin, niin ei olisi ansainnut näin ankeita lähtöpasseja. Kuitenkin mies on omasta pussistaan maksanut käsittääkseni matkat paikan päälle kun maikkari edellisen kerran säästi. Ylellä tosiaan jatkossa Sasha Ikonen, Timppa, (Kylli ja Mustakiikari?)... Valmisteleeko Yleisradio kaikkien aikojen kaappausta? Lähetysoikeudethan ovat jälleen 2019 alkaen jaossa. Make it happen.
  "Kun istuu yksin lentokoneessa, mieleen tulee väkisinkin, onko tässä mitään järkeä."
  - Matti Kyllönen

  "...mutta toisaalta riskit kuuluvat tähän lajiin ja jos tiukoissa paikoissa ollaan liian kilttejä, pahat pojat tulevat takaa ohi ja vievät kauneimmat naiset."
  - Erkki Mustakari

 27. #27
  Registered User ProjectMaster's Avatar
  Liittynyt
  Dec 2013
  Viestit
  1 577
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Hookah Tarkastele viestiä
  Valmisteleeko Yleisradio kaikkien aikojen kaappausta? Lähetysoikeudethan ovat jälleen 2019 alkaen jaossa. Make it happen.
  Kelpaisi. Tosin pakettiin varmaan kuuluisi Kaj Kunnaksen haastattelut paikan päällä kesken kisan
  #ForzaJules

 28. #28
  Registered User
  Liittynyt
  Jun 2007
  Viestit
  9 271

  Thumbs up

  Kiitokset Timpalle. Siinä vasta hieno mies.

 29. #29
  Registered User Hartsa76's Avatar
  Liittynyt
  Feb 2012
  Viestit
  6 727
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Hakkis Tarkastele viestiä
  Hmm...

  Huolestuttaa mitä sieltä on tulossa. Twitter-kilpailuja? Hamiltonin tyylivihjeet? Don Tammisen kravattishowta? Veikkaus-corneria? Putous-hahmoja F1-kuskeina? Läpi lähetyksen seurataan 5min välein jotain F1-studiota, jossa vieraileva yleisö seuraa livenä kisaa ja antaa kommentteja suomalaisten edesottamuksille?
  Jospa maikkari ottaa mallia lätkästä ja kesken kisan lähetys siirretään studioon jossa studioryhmä kertoo miltä kisa on näyttänyt ja mitä suomalaisten olisi kisan jatkuessa tehtävä noustakseen taistelemaan palkintopallisijoista.

 30. #30
  Registered User
  Liittynyt
  Nov 2009
  Viestit
  11 931
  Laskin tuossa pikaisesti, että Timpalle olisi kertynyt aivan jokaisesta kisalla paikalla olosta 272 osakilpailua vuosina 2001-2015, mutta jonkin verran vähemmän on ollut kisoja joissa Timppa ei ole ollut paikan päällä.

  Velimies Tomi taitaa edelleen jäädä kuvaajaksi kuitenkin mikä on aika mielenkiintoinen päätös, mutta en ihmettelisi kun toinen kuvaajista on ollut ilmeisesti uudestaan isyyslomalla ja toinen kuvaaja on lähtenyt toiselle puolelle Maikkaria työskentelemään.

  Lisäksi Timpasta puheen ollen oli tietenkin jo vuonna 1983 paikan päällä muutoin Benettonilla ollessaan Detroitissa, Montrealissa ja Österreichringillä ja 1990 oli ainakin Brasilian Interlagosissa missä Timppa ja Mustakarin Eki oli cruzeiroineen miljonäärejä.

  Timo Pulkkinen: 'Hei Eki, eiks ollut hienoo, et me oltiin vähän kuin miljonäärejä siellä sateessa?'

 31. #31
  Senior Member trotwood's Avatar
  Liittynyt
  Jan 2007
  Viestit
  282
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Trullinkaasu Tarkastele viestiä
  Kiitokset Timpalle. Siinä vasta hieno mies.
  Mahtoiko olla sarkastinen kommentti.

  Joka tapauksessa samaa mieltä. Hyvin Timppa sen leiviskänsä hoisi nämä vuodet. Enemmänkin näkisin työnantajan hölmöytenä laittaa vähintäänkin epävarma englanninpuhuja haastattelemaan livenä ihmisiä. Harjoitusselostuksia tulee kyllä ikävä. Timppa pystyi lähes aina löytämään jotain jaariteltavaa sen perjantain kolmituntisen ajaksi. Ei ihan helppo jopi, vaikka olisi millainen moottoriturpa. Mutta tietoa löytyi, myös alemmista luokista. Timpan turinan säestämänä oli rattoisaa nuokkua monesti tapahtumaköyhät reenit läpi. Notta isot kiitokset Timpalle, F1 ei ole sama ilman.

 32. #32
  Jää(telö)mies Rogue's Avatar
  Liittynyt
  Jul 2009
  Sijainti
  Banned
  Viestit
  1 202
  Lainaa Alunperin kirjoittanut ProjectMaster Tarkastele viestiä
  Tosin pakettiin varmaan kuuluisi Kaj Kunnaksen haastattelut..
  Valtteri, mäkin itken

  Mielenkiintoinen tapa maikkarilla kyllä siirtää pitkäaikaisia tekijöitä sivuun, luovutaankohan kohta myös Salosta, koska on ollut "talossa" jo pitkään?
  Muutoin ole Timppaa juurikaan kuunnellut, mutta Sport Uutisissa aina kysellyt samoja..

 33. #33
  Hitain hämäläinen
  Liittynyt
  Feb 2004
  Viestit
  2 449
  Timpan "muistoa kunnioittaen" fiilistelyä vapaista harkoista pian vuosikymmenen takaa.

 34. #34
  Registered User
  Liittynyt
  Jan 2014
  Viestit
  349
  Onhan tämä Timpan erottaminen pettymys, tilalle joku vitun Mervi Kallio.
  Pitäköön maikkari tunkkinsa ja Autero voi haistaa pitkän vitun.

 35. #35
  Registered User
  Liittynyt
  Mar 2009
  Viestit
  1 493
  Lainaa Alunperin kirjoittanut Zervuska Haidis Tarkastele viestiä
  Ehkä Maikkari säästää ja vetää ilman selostusta koko kauden? Harkitsisin paketin hankkimista.
  Maksaisin tästä jopa jonkin verran extraa. Kisat ilman selostusta ja kaikki muut äänet normaalisti kisapaikoilta tiimiradioineen.
  Saisi itse spekuloida sohvalla taktiikoita eikä kuunnella "asiantuntijoiden" versioita tai Saaren selostustusta, joka välillä alkaa ärsyttämään. Olisi enemmän jännitystä, kun itse katselisi sektoriaikoja liveseurannasta yms.

 36. #36
  Katollaan DuckAvenger's Avatar
  Liittynyt
  Oct 2008
  Viestit
  779
  Väkisin se F1 piti saada pidettyä siellä maikkarilla vaikka selvästikään ei rahaa ole sen niin hulppeaan pyörittämiseen mitä mielikuvaa yrittävät kovasti pitää yllä.
  Ei näin.

 37. #37
  Registered User
  Liittynyt
  Nov 2008
  Viestit
  3 292
  Tervemenoa Timpalle, oikea päätös joka olisi pitänyt tulla jo aikaa sitten. Kyllähän ne varikkohaastikset olivat monesti noloin ja turhin kohta maikkarin lähetyksissä, kun aina ne samat kolme tyyppiä valikoitui mikin eteen samoin kysymyksin. Varmasti hyvä tyyppi siviilielämässään ja osaamista löytyy moneen asiaan, hyvää jatkoa vaan, mutta ei ollut selvästikään oikea jopi hänelle. Mervi Kalliosta paha sanoa vielä mitään, mutta kielitaito varmasti enemmän kohillaan ja ehkä löytyy uskallusta enemmän mennä haastattelemaan tyyppejä varikolla. Ehkä on häikäissyt maikkarin tyypit formulatietoudellaan, en tiedä, mutta toivotaan parasta.

 38. #38
  Registered User
  Liittynyt
  Nov 2009
  Viestit
  11 931
  Pikemmin oli oikea työ, mutta rajoittunut kielitaito tiettyyn rajaan asti, samaan haastatteluporukkaan tukeutuminen (Toki vaihtuvaan vuosien varrelta, mutta kaikkiaankin Timpalla oli näinä vuosina vain 2-3 vakiohaastateltavien porukkaa joista nykyään ja melko pitkäänkin oli lähinnä Paul Hembery ja Christian Horner tai Toto Wolff silloin kun mies vain jaksoi vastata.) ja ilmeisesti suorakuvaustilanteet olivat Timpalle.

  Mervin osalta jää nähtäväksi mahdollinen kielitaito ja oppiminen tavallaan kokonaan uuteen tehtävään. Jännitys ja muut höpinät voi pilata pestin, mutta pitää vain vielä odottaa tuomion antoa. Varmaan ulkomaiset haastateltavat hoitanee ehkä jopa hyvinkin, mutta kotimaisten kanssa voi mennä pelleilyksi.

 39. #39
  Pirkanmaan tietäjä Krtecek's Avatar
  Liittynyt
  May 2015
  Viestit
  812
  Lainaa Alunperin kirjoittanut ProjectMaster Tarkastele viestiä
  Kelpaisi. Tosin pakettiin varmaan kuuluisi Kaj Kunnaksen haastattelut paikan päällä kesken kisan
  Maailman paras paketti olisi se. Katsoisin kaikki lähetykset ja moneen kertaan.
  "There's nothing wrong with the car except that it's on fire.' " - Murray Walker

 40. #40
  Registered User
  Liittynyt
  Jul 2010
  Viestit
  652
  Timpan lähdössä nyt ei muuta uhkaa ole kuin se, että harkat sekä oheisluokat jäävät kokonaan ilman lähetystä ja tilalle tosiaan tulee jotain uusinnan uusintaa kera paskojen käännösmakasiiniohjelmien. Timppa ei varsinaisesti hoitanut yhtään tonttiaan kunnialla. Kallio saletisti hoitaa varikkohaastattelut paremmin jos ja kun saa niihin keskittyä. Selostuksien kannalta sitten onkin oikeastaan ihan se ja sama, vaikka hoitaisivat ne kaikki Pasilasta käsin kera kunnon monitorien ja pelaavien ääniyhteyksien. Pääasia, että tarjolla on ukkoa ja akkaa, jotka edes jaksavat teeskennellä kiinnostunutta eikä livetarjonta supistu. Saarelle lisäksi kisatapahtumien ajaksi banni kaikkiin sosiaalisen median palveluihin.

Tämän ketjun tagit

Viestien lähettämisen luvat

 • Et voi avata uusia ketjuja
 • Et voi vastata keskusteluihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •  
© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö