F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Tulokset 1-3/3

Ketju: How to build a car - Adrian Newey

 1. #1
  Registered User
  Liittynyt
  Oct 2012
  Viestit
  64

  How to build a car - Adrian Newey

  Kirja-arvostelu .

  Kirjan kirjoittaja on tunnettu formula 1 aerodynamiikka velho . Jokainen lajia seurannut tuntee nimen. Useimmat meistä tuntee myös hänen saavutuksensa. Hän oli paikalla kun Mika Häkkinen voitti maailmanmestaruuden . Hän oli paikalla kun Kimi Räikkönen voitti melkein maailmanmestaruuden. Hän oli paikalla kun Ayrton Senna menetti henkensä Imolassa. Voidaan sanoa että kirjoittaja oli se henkilö joka toi aerodynamiikan mukaan formuloihin.

  Kirjassa käydään läpi melko tarkoin kyseisen henkilön elämään onhan kyseessä elämänkerta. Ajoittain ehkä liiankin tarkasti . mutta ilman taustatietoa olisi vaikea ymmärtää niitä päätöksiä joita hän on tehnyt uransa varrella.

  kirja käy läpihyvin teknisellä tasollakaikki autot joitaNewey on uransa varrella rakentanut.Kun kirjaa lukee englanninkielisenäjoutuu ajoittainpohtimaankirjoitetun tekstin sisältö.Mutta tämä johtuuluonnollisesti kielitaidon rajoitteista vaikkakin oma englanninkielentaitoni onhyvällä tasolla.

  kirjanhyviä puolia on sen tarjoama tausta data ja sisäpiiritieto formula 1 auton suunnittelusta.Tekniikassa mennään ajoittain ehkä liiankin syvälle näin maallikon silmin mutta asia on siitä huolimatta mielenkiintoista.

  hieman olisi ehkä kaivannut kustannustoimittajan tarkempaa syyniä kirjan sisältöön. Sillä kirjassa käydään muutamia uran vaiheita läpi useampaan kertaan.

  Muutoin kirja on mielenkiintoinen katsaus formula 1 ja jopa Indy autojen historiaan 80 90 ja 2000 luvulta. Vahva suositus kaikille formula 1 faneille.

 2. #2
  Registered User Saatana.'s Avatar
  Liittynyt
  Feb 2017
  Viestit
  113
  Kirja-arvostelu

  Kirjan kirjoittaja on tunnettu Formula 1 -aerodynamiikkavelho. Jokainen lajia seurannut tuntee nimen. Useimmat meistä tuntee myös hänen saavutuksensa. Hän oli paikalla, kun Mika Häkkinen voitti maailmanmestaruuden. Hän oli paikalla, kun Kimi Räikkönen voitti melkein maailmanmestaruuden. Hän oli paikalla, kun Ayrton Senna menetti henkensä Imolassa. Voidaan sanoa, että kirjoittaja oli se henkilö joka toi aerodynamiikan mukaan formuloihin.

  Kirjassa käydään läpi melko tarkoin kyseisen henkilön elämää, onhan kyseessä elämänkerta. Ajoittain ehkä liiankin tarkasti, mutta ilman taustatietoa olisi vaikea ymmärtää niitä päätöksiä joita hän on tehnyt uransa varrella.

  Kirja käy läpi hyvin teknisellä tasolla kaikki autot joita Newey on uransa varrella rakentanut. Kun kirjaa lukee englanninkielisenä, joutuu ajoittain pohtimaan kirjoitetun tekstin sisältöä. Mutta tämä johtuu luonnollisesti kielitaidon rajoitteista, vaikkakin oma englanninkielentaitoni on hyvällä tasolla.

  Kirjan hyviä puolia on sen tarjoama taustadata ja sisäpiiritieto Formula 1 -auton suunnittelusta. Tekniikassa mennään ajoittain ehkä liiankin syvälle näin maallikon silmin, mutta asia on siitä huolimatta mielenkiintoista.

  Hieman olisi ehkä kaivannut kustannustoimittajan tarkempaa syyniä kirjan sisältöön, sillä kirjassa käydään muutamia uran vaiheita läpi useampaan kertaan.

  Muutoin kirja on mielenkiintoinen katsaus Formula 1 ja jopa Indy -autojen historiaan -80, -90 ja 2000 luvulta. Vahva suositus kaikille Formula 1 -faneille.
  Viestiä on viimeksi muokannut Saatana.; 11.11.2017 14:20.

 3. #3
  Registered User
  Liittynyt
  Oct 2012
  Viestit
  64
  Piti oikeen miettiä, että miksi toi Samperi on tuon postauksen kopsannu. Vaan vissiin ei tuo puhelimen puheesta-tekstiksi-toiminto oikeen hanskaa kielioppia

Viestien lähettämisen luvat

 • Et voi avata uusia ketjuja
 • Et voi vastata keskusteluihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •  
© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö