F1Forum.fi
 
-Etusivu Forum LIVE-keskustelu Säännöt Fanituotteet
 
Tulokset 1-1/1

Ketju: Haas kaudella 2018 - Grosjean ja Magnussen

 1. #1
  Registered User
  Liittynyt
  Jun 2009
  Viestit
  2 332

  Haas kaudella 2018 - Grosjean ja Magnussen

  Tuolla McLarenin keskustelussa heräsi keskustelua Kevin Magnussenin ajotyylistä joten perustetaan Haasille ja sen kuskeille oma ketju, niin ei mene niin aiheen vierestä.

  Ei tainnut olla Nico Hülkenberg silloin väärässä kutsuessaan Magnussenia gridin epäurheilijamaisimmaksi kuljettajaksi, Magnussen on tälläkin kaudella antanut jo liian monta esimerkkiä tästä todella likaisesta ajotyylistä jossa ei pelkästään puolusteta omaa sijoitusta vaan pyritään ihan suoraan ajattamaan kilpakumppani ulos radalta. Ja onhan näitä ihmeellisiä kiilauksia ja peittelyitä nähty Magnussenilta kisatilanteiden ulkopuolellakin, esim. vapaissa harjoituksissa. Ihmeen rauhassa on Magnussen saanut suorittaa näitä temppujaan, kun suurin huomio on kiinnitytynyt Verstappeniin, mutta kyllä tähänkin pitäisi alkaa pikkuhiljaa puuttumaan ennen kuin sattuu jotakin. Iso onnettomuus oli jo ainakin Bakussa melko lähellä kun Magnussen yritti painaa Gaslyn täydestä laukasta seinään. Kovaa saa kyllä ajaa ja ilmaiseksi ei pidäkään antaa mitään kilpailijalle, mutta Magnussenin touhu on jo jotain ihan muuta kuin kovaa ajamista. Magnussen on parhaimmillaan erittäin nopea ja hyvä kuljettaja joten toivottavasti viisastuisi vähän jossakin vaiheessa.

  Myös Grosjeanin ajamisesta on noussut sanomista ja alkaa olla sellaiset merkit ilmassa että jos meno ei muutu niin näinköhän näkee edes kauden loppua Haasilla? Linkkasin kauden 2018 uutisketjuun eilisen uutisen jossa Günther Steiner oli kritisoinut Grosjeania ja todennut että vaikka haluaisi tukea kuljettajaa niin jossakin vaiheessa raja tulee vastaan jos menettävät pisteitä tätä tahtia. Grosjeanin kausi on ollut kyllä aika katastrofi. On tullut ihan ihmeellisiä ulosajoja niin harjoituksissa kuin kisoissakin, ja sitten näitä Grosjeanille tyypillisiä kolareita kun ajetaan rinnakkain tiukoissa paikoissa (tästä tosiaan hyvä analyysi Youtubessa Driver61:n channelilla). Grosjean on tätä tahtia ajamassa itseään ulos koko ykkösistä jos ei onnistu tekemään pikaisesti samanlaista täyskäännöstä kuin kammottavan kauden 2012 jälkeen. En oikein usko että hänelle löytyy mistään ottajia jos Haas hänet ulos kenkii.

  Sinänsä surkeaa että Haasilla ei ole edes toisessa autossa sellaista varmaa "nicohülkenbergia", koska tämän kauden auto on kyllä todella hyvä ja näiden uusien Ferrarin moottorien myötä näyttäisi siltä että sitä Haasille tyypillistä hiipumista loppukautta kohden ei tällä hetkellä tule vaan ovat onnistuneet pysyttelemään koko ajan siinä keskikastin kärkisijoilla. Haasin oikea paikka pistetaulukossa olisi minun mielestäni nelosena mutta nyt ovat parikymmentä pistettä Renaultia jäljessä ja taistelevat vitossijasta Force Indian ja selvästi hitaamman McLarenin kanssa.
  Viestiä on viimeksi muokannut kouvotsvoni; 11.07.2018 09:27.

Viestien lähettämisen luvat

 • Et voi avata uusia ketjuja
 • Et voi vastata keskusteluihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •  
© F1-Forum - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö