Keskustelua MM-rallin televisioinnista MTV:llä

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5306
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Oli kyllä mitä suurin ilo kuunnella tänään jälkimmäisellä lenkillä Kokkoa ja Ketomaata. Jos selostuksen pystyisi, niin tämän voisi laittaa seinälle kehyksiin malliksi siitä, miten suomen kielellä toteutetaan 1. asiantunteva ja 2. viihdyttävä ralliselostus. Kokko on koko ajan ns. tilanteen päällä ja Ketomaalla on teknisen osaamisen lisäksi hieno kyky ja myös auktoriteetti kuvailla asioita kuskin näkövinkkelistä sujuvasti ja elävästi. Muutenkin MTV:n tuotanto on ollut Portugalin osalta kovassa iskusssa. Esim. Tuominen eilen case Martinin jälkeen kuvailemassa aikakorttia ja sen merkintälogiikkaa oli ihan timanttia.
 

tomppaze

Member
Liittynyt
30.4.2024
Viestit
5
Roviksen ulosajon jälkeen meni fiilis hetkeksi mutta tämä parivaljakko oli syy miksi viihdyin c moren ääressä ennen euroviisuja.

Sen pitkän pätkän selostus oli sellainen josta ei enää paremmaksi laiteta. Toyota ja ford keskustelut olivat mielenkiintoista analyysiä ketomaalta.

Aamun kaksikkoa oli jotenkin aneeminen. Kruununa selostajan letkautus Rovanperä jr ulosajon syyksi ”Kalle Rovanperä sortuu liukkaassa paikassa ajovirheeseen” tms. 😜
 

verstappeni

Well-known member
Liittynyt
10.7.2018
Viestit
45
Oli kyllä vissi ero taas aamun ja iltapäivän välillä. Ärjen haapuileva ”into” viikonloppuun loppui heti kun Kalle ajoi ulos ja Kokko taas hehkuttaa kilpailua loppuun asti, oli Kalle mukana tai ei.

Simulaattori oli mielenkiintoinen aihe, mikäköhän simulaattori Fordilla on käytössä?
 

JoneZi

User
Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7519
Halttunen on Sardiniassa taas kommentoimassa. Kyllä kelpaa kun oli ihan pirun hyvä jo debyytissään.
 
Ylös